Skocz do zawartości

Prośba o poradę

przystanek

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie !

Mam dość popularne serwisy (fora ogólnotematyczne) jednak ciągle mam problem z reklamami czy innymi formami zarabiania na nich.

Dodatkowo niedawno zablokowali mi reklamy googla.

Dlatego zawracam się z prośbą o poradę - na jakich reklamach (programach partnerskich, reklamach kontekstowych itp) można zarobić ?

Powiem szczerze, że są to fora z linkami czyli nie każdy może patrzeć na nie przychylnym okiem (ale za to dopuszczam reklamy o tematyce erotycznej i inne spamowanie).

Po przykładzie np peb.pl i innych widzę, że można zdobyć jakieś reklamy.

Nie chcę darmowej porady. Jeżeli ktoś chce za taką pomoc jakieś wynagrodzenie to chętnie poznam warunki.

Myślałem np. o możliwości zamieszczenia reklam osoby doradzające na moich serwisach B)

Po prostu nie mam czasu na szukanie, kombinowanie itp... Bo mam złe z tym doświadczenia a szkoda mi czasu.

Poniżej daję linka do screena statów jednego z forów.

Czekam na propozycje.

Dzięki i pozdrawiam :)

u65b6j.png

tradedoubler.com

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 2 tygodnie później...

Jeśli chcesz sobie poczytać o programach partnerskich to link : https://www.affiliate-partner.pl będzie pomocny.

Strona kolekcjonuje bazę danych w formie katalogu z pojedynczymi pp oraz sieciami jak novem, zanox, tradedoubler i inne.

Na spokojnie mozna sobie przejrzec i wyszukac co pasuje

ciekawa strona o tematyce - programy partnerskie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności