Skocz do zawartości

Moja strona wymaga pozycjonowania

ogLLo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Ale te strony są pozycjonowane w G indeksie. Widzę je, nie ma blokady index więc jeśli to ewentualnie robots txt na serwerze. W hatacess wątpie więc tylko ten pliczek lub twoja pomyłka że nie są a są.

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

Przedwczoraj napisałem coś, co wydawało mi się absurdalne i wyolbrzymione.

21.01.10 - 20:55

Już niedługo potencjalni klienci pozycjonerów będą pisać:

Jeśli ktoś chciałby wynagrodzić moją unikalną stronę pozycjonowaniem lub innym wyróżnieniem, chętnie podziękuję.

Zobaczyłem to...

I pierwszy raz w tym życiu naprawdę uwierzyłem, że niemożliwe nie istnieje...

Panie Ogllo, musi się Pan nauczyć, że hobbyści i ludzie "z misją" są na wyginięciu, a już na pewno nie spotkasz ich na tym forum w tego typu sprawach. Po co ktoś ma to robić, skoro może czas poświęcić na swój serwis/stronę? Nikt tu nie jest moderatorem Google i nie naciska magicznymi strzałkami wysokości w SERPach, a "ustawianie wyników" jest często bardzo ciężkie, czasochłonne i (uwaga, tu nowomowa) kosztochłonne. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności