Skocz do zawartości

[wykonam] Publikacje artykułów - precelków

Seo tekst

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Opublikuje w Internecie Twoje teksty typu presell pages. Publikacją tego typu tekstów zajmuję się już od dłuższego czasu. Robię to szybko i solidnie - ręcznie wypełniam wszystkie pola potrzebne do wstawienia tekstu m.in. tytuł, treść, słowa kluczowe. Każdy wpis dodaje do odpowiedniej kategorii. Korzystam z własnej listy, na której są starannie wyselekcjonowane strony oparte na skrypcie WordPress. :D

Twoim zadaniem jest jedynie przesłać mi teksty z pogrubionymi słowami kluczowymi wraz ze sposobem linkowania. Wysyłam raporty po skończeniu pracy lub co tydzień - jak zajdzie taka potrzeba można wcześniej.

Jeśli masz już kogoś do pisania tekstów, a sam nie masz czasu ich publikować chętnie Cie wyręczę ;)

Skontaktuj się ze mną przez:

gg: 11083930

e-mail: dobryprecell@o2.pl

Porozmawiajmy a na pewno nie będziesz żałował. Zaufało mi już wiele osób prywatnych jak i firm. ;)

Cenę ustalam indywidualnie w zależności od zlecenia, preferuję dłuższą współpracę.

Pozdrawiam,

Seo tekst :hi:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności