Skocz do zawartości

Budowa zaplecza

Rafcio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jestem w trakcie składania tekstów na moje mini zaplecze hobbystyczne, ale potrzebuje pomocy ponieważ linki będę chciał umieszczać w tekście na stronie głównej i otóż nie wiem czy musi być tylko jeden link do jednej stronki czy może być więcej linków na różne strony. Proszę o pomoc.

Witam,

Jestem w trakcie składania tekstów na moje mini zaplecze hobbystyczne, ale potrzebuje pomocy ponieważ linki będę chciał umieszczać w tekście na stronie głównej i otóż nie wiem czy musi być tylko jeden link do jednej stronki czy może być więcej linków na różne strony. Proszę o pomoc.

tylko ze strony głównej .

w tekście warto dawać 1-2 linki lub dłuzsze teksty w tedy trochę wiecej , ale rózne anchory i różne podstrony w linkopwanej stronie

Witam,

tylko ze strony głównej .

w tekście warto dawać 1-2 linki lub dłuzsze teksty w tedy trochę wiecej , ale rózne anchory i różne podstrony w linkopwanej stronie

Dziękuje ci bardzo za pomoc.

Linki w stopkach są słabo oceniane przez google a jak ich jest dużo to nawet bardzo małą mają wartość.

Wplataj linki w tekście na stronie głównej oraz na podstronach z częstotliwością jaką podałem wyżej. Tzn. Jak dasz dzisiaj 3 na głównej stronie to jutro daj kolejne 3 na podstronie i tak dalej. Link powinien mieć postać frazy na która pozycjonujesz a raczej kilku fraz bo jak będziesz tylko na jedną pozycjonował to będzie wyglądało za nie naturalne i możesz dostać filtr lub bana.

Zaplecze powinno się składać z kilku stron i więcej, nie tylko z jednej.

A strony powinny być na innych serwerach żeby nie było powiązania nr ip.

Sprzedam TANIO SEOMATIKA - 35 zł 100k

kontakt PW lub tutaj

360photo , a dlaczego tylko ze strony głównej? Powiedzmy ze mam stronke zapleczowa i na kazdej jej podstronie jakis artykul. Nie moge dawac linkow w roznych artykulach, czyli na roznych podstronach? To co w przypadku wordpressow?

A jesli chodzi o wzmacnianie zaplecza to jesli robie zaplecze z stronek z kilkoma podstronami to wzmacniac tylko strone glowna czy te podstrony z art. tez?

Przedstaw swój Pomysł na biznes i pozyskaj inwestora

PIT online bardziej przyjazny niż e-deklaracje

Szukam inwestora, żeby zrealizować swoje pomysły na biznes

360photo , a dlaczego tylko ze strony głównej? Powiedzmy ze mam stronke zapleczowa i na kazdej jej podstronie jakis artykul. Nie moge dawac linkow w roznych artykulach, czyli na roznych podstronach? To co w przypadku wordpressow?

A jesli chodzi o wzmacnianie zaplecza to jesli robie zaplecze z stronek z kilkoma podstronami to wzmacniac tylko strone glowna czy te podstrony z art. tez?

Sorki , znak zapytania mi wcieło , co do tej strony głównej.

Możesz dodawać na wielu podstronach a nawet powinieneś. A wzmacniać podstrony też należy bo wzmacnia to siłę linków.

Tak samo jak dodajesz wpisy do katalogów i precli to podstronę z wpisem dobrze jest podlinkować, wtedy wzmacnia się nasz wpis.

kontakt PW lub tutaj

Dzięki :D

a jak podstrony podlinkowac? tez do katalogow? czy SWL-e ?

a przy okazji, addera na forum nie polecacie. to czym warto katalogowac? oczywiscie procz opcji recznej ;)

No adder jest strasznie mało wydajny, przynajmniej jak dla mnie a teraz jeszcze w 7 ograniczenie do 30 stron to już w ogóle.

Używam addera bo mam 6, ale drugi raz bym nie kupił za to do katalogowania półautomat https://www.sprytnekatalogowanie.com/

A Swl jak kto woli i jak kto potrafi :D

A i katalogowanie nie podklinujesz wpisów bo jak? Jak już to preclami.

kontakt PW lub tutaj

autor addera chyba myslal ze ktos bedzie chcial kupic 2 lub wiecej licencji na program ;p ale w tej cenie to raczej mało mozliwe...

Dzieki za link do tego programu.

Na podstawie swoich i wielu innych doświadczonych w temacie.

Od dawna wiadomo, że im wyżej na stronie znajduje się link tym lepiej, podobnie jest ze znacznikami h1-h6 oraz słowami kluczowymi.

A linki w stopkach są coraz częściej linkami kupowanymi przeważnie na allegro a wiadomo, że google z tym walczy.

Co innego z linkami wewnętrznymi one sprzyjają nawigacji itp. Ale co innego z linkami do innych stron.

Mylę się ?

kontakt PW lub tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności