Skocz do zawartości

Kopiowanie artykułów

bredek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam pytanie, jeżeli mam 2 serwisy związane ze sobą tematycznie, czy mógłbym skopiować kilka artykułów z jednego na ten drugi portal? Czy nie dostanę żadnego filtra od google? Z tego co wiem to DC występuję w obrębie 1 domeny, więc nic nie stoi na przeszkodzie? Jak google widzi takie strony zduplikowaną treścią, wpływa to gorzej na pozycjonowanie ?

Pozdrawiam

Nie wiesz kto do Ciebie dzwonił? Sprawdź w największej bazie numerów telefonów: https://czyj-numerek.pl

Z tego co sie naczytalem na tym forum to lepiej miec unikalna tresc :) ale byly rozne zdania na ten temat. Ja stawiam na unikalna bo tak na pewno bezpieczniej. A najlepiej to poczytaj sobie podpiety temat "budowanie zaplecza" - zajmuje to pare godzin ale warto

Przedstaw swój Pomysł na biznes i pozyskaj inwestora

PIT online bardziej przyjazny niż e-deklaracje

Szukam inwestora, żeby zrealizować swoje pomysły na biznes

Zawsze możesz troche zmodyfikować te artykuły. Użyc innych słow, tak zeby ich tresc byla unikalna a sens ten sam. Dla G. wazne jest zeby tresc byla inna i podobno zeby tekst byl logiczny.

Przedstaw swój Pomysł na biznes i pozyskaj inwestora

PIT online bardziej przyjazny niż e-deklaracje

Szukam inwestora, żeby zrealizować swoje pomysły na biznes

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności