Skocz do zawartości

Sztuczny ruch na stronie

zamulek

Rekomendowane odpowiedzi

moody - tylko te rozwiązanie też nie jest uczciwe.

Powiedz, ze okres zimowy i dlatego jest mniej odwiedzin

Zdaje mi się, że jest na odwrót. Ludzie siedzą w domu, zamiast wyjść na miasto. :)

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
mam oferty, w których wymagane jest podanie liczby odwiedzin domeny, nie chce oczywiście nakręcać tego na 50tys ale na 500-600 dzienni to już coś

a kojarzysz nazwę tego programu ?

Jezeli ktos chce kupic domene ze wzgledu na jej frazy to statystyki mijaja sie z celem.

Skoro masz top 3 na jakies tam slowa kluczowe to wniosek jest jeden - nigdy nie bedzie z tych fraz ruchu,

czy zatem nie zaczac pozycjonowania na inne frazy???

Sztuczny ruch - i tak jak ktos chce kupic domene ze wzgledu na uniki to monitoruje ststy strony na biezaco a nie takie cos ze 100 uu na dzien potem nagle 50 000 tys :)....

468x60.gif

pobieranie z wrzuty Pobieranie mp3 z wrzuty bez limitów

darmowe mp3 Darmowe mp3, download mp3

imprezy Imprezy, kluby i dyskoteki w Twojej okolicy

Pozatym nie wiem jak sobie to wyobrażasz - nabijesz sztuczny ruch, sprzedasz domenę i co? Ruch nagle zniknie? Kupujący raczej się zorientuje i nie będzie zadowolony. A szacunek i dobra opinia są ważniejsze niż pieniądze.

Ja osobiście staram się unikać sztucznego ruchu na stronie, kilkoma postami na forach tematycznych można podbić oglądalność taką naturalną nawet x3, ale po co.

Konwersji na cel (mądre słowo co nie, ;-)) tak jak google mówi z tego niema, czyli klientów (zapytań ofertowych) tak po chłopsku więc po co mi to. Aby się słupkami ekscytować i chwalić. bzdura, kompletnie bezcelowe nic nie dające przyruchy (tak w terminologii sportowej).

Najtrudniej nauczyć się że nawet głupiec ma czasami rację (Winston Churchill)

fotografia

hochzeitsfotograf berlin

ale się dyskusja rozwinęła od mojego ostatniego pobytu :)

wykorzystałem pomysł od kolegi, ale rzeczywiście jest to lipa, jest x wejść w ciągu 10-20 minut, także słabo to wygląda.

znalazłem nieco lepszy sposób by podnieść liczbę wejść i podnieść sobie statystyki, ustawiłem na domenie serwis, gdzie można pobierać pisane przeze mnie programy, dzięki czemu uzyskuję odpowiednio większy ruch...

@stats1

gdzieś wyżej napisałem podobne stwierdzenie, ale nie chodzi o to że pozycjonowanie to oszustwo tylko kreowanie rzeczywistości na własne potrzeby, tak samo jest ze statystykami odwiedzin, wystawiłem link na kilka branżowych for i otrzymałem pewne (!) wejścia na stronę, nie wyglądają jak żaden fake tylko pełna natura, to też jest oszustwo ? że reklamuję stronę i otrzymuję z tego tytułu wejścia ?

pozycjonowanie - kreowanie rzeczywistości na własne potrzeby.

statystyki odwiedzin - kreowanie rzeczywistości na własne potrzeby.

Ciekawe definicje.

W temacie pisałeś, że chcesz mieć 500-600 wejść dziennie. Otrzymałeś tyle z for ? Jaki jest wskaźnik odrzuceń ? Czy może @Witgo podesłał Ci coś na PW i stąd te wejścia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności