Skocz do zawartości

Sztuczny ruch na stronie

zamulek

Rekomendowane odpowiedzi

.....tak samo jest ze statystykami odwiedzin, wystawiłem link na kilka branżowych for i otrzymałem pewne (!) wejścia na stronę, nie wyglądają jak żaden fake tylko pełna natura, to też jest oszustwo ? że reklamuję stronę i otrzymuję z tego tytułu wejścia ?

....

Uprawianie marketingu szeptanego nie jest niczym złym, jest to normalna usługa reklamowa

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
wykorzystałem pomysł od kolegi, ale rzeczywiście jest to lipa, jest x wejść w ciągu 10-20 minut, także słabo to wygląda.

znalazłem nieco lepszy sposób by podnieść liczbę wejść i podnieść sobie statystyki, ustawiłem na domenie serwis, gdzie można pobierać pisane przeze mnie programy, dzięki czemu uzyskuję odpowiednio większy ruch...

potrafisz czytać kolego ?? napisałem wyraźnie że dzięki pomysłowi kolegi mam x wejść w 10-20 minut niezależnie czy jest to 100 wejść czy 1000, w dodatku fakeowe adresy także nie przydatne do niczego, nie wiem co starasz się uzyskać swymi komentarzami szukam rozwiązania które podniesie statystykę wejść, jeżeli mam teraz pod domeną moją stronę www na której są pisane programy, które można pobrać to ludzie tam wchodzą i szukają tego co potrzebuję, to nie moja sprawa że tam wchodzą, trzeba wszystkiego spróbować, już taki jestem że irytują mnie rozwiązania na talerzu wolę sam wypracować sobie metodę...

mówisz że kupiec chce ilość statystyk, a to można łatwo zawyżyć, nie mam pojęcia po co chce te statystyki jest to gość z branży IT także myślę że wie że statystyki moga być nieco zawyżone, ale przynajmniej nie będą fake

• 5 miesięcy temu...
  • 7 lat później...

Wielkie sory za wykopalisko - nie będę zakładał nowego tematu skoro już jest ten. Pytanie jak to dzisiaj wygląda i czy bezpiecznie dla strony da się szybko podbić ruch. Chodzi o w miarę nowy serwis z (treść w mirę regularnie uzupełniana od lipca br. unikalność taka sobie portal branżowy z treścią skompilowaną z rożnych źródeł. FB jest też dobrze prowadzony) Strona nie pozycjonowana. Wiem że teraz najlepiej się z każdą "sztuczną" metodą obchodzić ostrożnie. Dlatego się pytam czy są jakieś bezpieczne i w miarę szybkie metody czy też całkowicie odpada takie podejście. Celem jest pobicie ruchu dla celów oferowania reklamy na stronie - wiec nie powinno to wygadać za bardzo sztucznie.   

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

nadal jak chcesz to można kupić ruch... ale żeby on wyglądał naturalnie to trzeba to robić z głową.

czyli ruch musi wzrastać stopniowo i w odpowiednich godzinach i mieć sensowne przejścia.

BTW w pełni legalna metoda to adwords ;) 

nie używam więc nie wiem od kogo kupić lub czym wygenerować. Ktoś robił jakiś soft do tego tutaj

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Z ogólnodostępnych systemów testowałem w zasadzie wszystkie autosurfy w PL, ale to syf. Mała liczba IP, co znaczy, że może sesji nabijesz dużo, ale już UU nie.

Poza tym kosmiczny Bounce Rate.

Generalnie jak nie napiszesz niczego swojego, to nie zmanipulujesz w prosty sposób statystyk.

Musiałbyś napisać coś swojego i korzystać z bazy IP Neostrady.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

12 godzin temu, jimmi napisał:

BTW w pełni legalna metoda to adwords

Zaiste najprostsza koncepcja na zwiększenie ruchu i to z rożnych IP.

Tylko czy tak zwiększony ruch G potraktuje jako "zwiększony ruch" :hmmm:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

google bardzo dobrze rozpoznaje ruch sztuczny od naturalnego. Od razu wyjasnie, że naturalny oznacza unikanych userów a nie roboty. Google odrobiło pracę w tym zakresie, a w zasadzie pozycjonerzy dając googowi dane. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Czy mailing może być sposobem na zwiększenie "naturalnego" ruchu?

Zastanawiam się nad tym, czy otwierając maila html, którego elementy znajdują się na stronie docelowej nie spowodują ruchu?

Izolacje Natryskowe - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. 

https://docieplanie-poddaszy.pl/  a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl 

@Toto wysyłając maila z logo ze strony na stronie nie będzie przybędzie Ci odwiedzin. Byłoby za pięknie :)

Profesjonalne narzędzia warsztatowe tylko renomowanych marek. Głodny? Łatwe przepisy kulinarne na moim blogu.

Aktualizacja map fabrycznej nawigacji, Polskie menu w Twojej nawigacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności