Skocz do zawartości

Pikaczu.pl

rainer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Moim zdaniem 7zł to trochę przesada. Nie wiem co autor chce zyskać (czy chciał stworzyć anty-spam czy może zarobić) ale za 7zł to można dodać do dużo lepszych katalogów...

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

No właśnie... prima aprilis dopiero za 7 miesięcy. Opłata zupełnie nieadekwatna do realnej wartości i mocy. Jakby było 1,22zł to bym się ewentualnie zastanowił, ale bardziej pasuje tu 0,61zł. :)

Tym bardziej, że to nie jeden katalog stał się płatny, a kilka (jak nie kilkanaście). I wyślij tutaj takiego sms'a do każdego z tych katalogów. Wtedy cena będzie wynosiła kilkadziesiąt jak nie ponad 100zł...

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Jestem tego zdania co ilgesu - katalogi są spoko, ale cena jest zaporowa. Wydaje mi się, że szybciej znajdą się chętne 2 czy 3 osoby aby dodać stronę za 3PLN niż 1 osoba za 5PLN. No ale oczywiście każdy robi jak uważa.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności