Skocz do zawartości

Samoczynne wylogowywanie

lipek92

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

od dłuższego czasu na moim forum występuje problem z wylogowywaniem użytkowników (czasami zdarza się nawet 3 razy w ciągu minuty). Nie chodzi mi tu o wylogowywanie po bezczynności, bo długość sesji mam ustawioną na 900 sekund. Forum stoi na skrypcie phpbb by przemo. Szukałem już pomocy na oficjalnym forum tego skryptu, jednak żadne znalezione przeze mnie wskazówki nie pomogły. Ma ktoś pomysł dlaczego tak się dzieje? Dodam, że problem występuje głównie w przeglądarce Firefox.

Nie ma jak to odpowiedź "eksperta - znawcy tematu" :rotfl:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

zobacz ustawienia cookies w ff

Tylko, że w najnowszej wersji 3.5.7 chyba nie ma nigdzie ustawień Cookies? Chyba że ja jestem ślepy :(

czy blad wystepuje tez w starszym firefoxie? a w nowym? jaki komunikat sie pojawia?

a w IE 6, 7 8?

a w operze?

przegladales jakie cookie zostaja ustawione, z jakim czasem wygasniecia? ( w przegladarce).

wiecej szczegolow :)

Najważniejsze pytanie grzmi czy ten problem występuje też u innych użytkowników - z innych połączeń?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

zobacz ustawienia cookies w ff

Tylko, że w najnowszej wersji 3.5.7 chyba nie ma nigdzie ustawień Cookies? Chyba że ja jestem ślepy :)

czy blad wystepuje tez w starszym firefoxie? a w nowym? jaki komunikat sie pojawia?

a w IE 6, 7 8?

a w operze?

Po prostu jestem zalogowany, przeglądam swoje forum i nagle zostaje wylogowany.

W Google Chrome ten problem nie występuje, w Operze i IE podobno też nie.

W nowym Firefoxie wywala, na starym nie testowałem.

Najważniejsze pytanie grzmi czy ten problem występuje też u innych użytkowników - z innych połączeń?

Tak, użytkownicy ubolewają z tego powodu. :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności