Skocz do zawartości

[do oceny] lukasznowakowski.pl

wacki4

Rekomendowane odpowiedzi

nawet ładnie wygląda - fajne są te wszystkie łebdwazerowe lightboxy, colorboxy jquery itd. tylko, że google Ci będzie widziało ten sajt nieco inaczej niż userzy - pójdzie po linkach z głównej i zobaczy taką stronkę jak ta: https://lukasznowakowski.pl/galeria/ - bez colorboxa/lightboxa już inaczej wygląda, nie? a właśnie na takie strony będą Ci ludzie wchodzić - bo takie znajdą w wynikach. więc piorunujący efekt wyskakujących boxów będzie stracony.... a, że na tej głównej stronie za dużo tekstu nie ma to też raczej no good.

poza tym teraz zaczęło Ci się wyświetlać HTTP 500 co pod kątem seo nie jest wskazane :)

tak wiem, akurat robiłem drobne zmiany [tj zapomniałem dodać analitycsa] i źle wkleiłem do template-a kod :) już śmiga.

co do wchodzenia - tak, jednak link 'strona główna' jest bez przejścia - przekierowuje na główną bezpośrednio. a linki chyba wszędzie chodzą jako ładne przejścia :( zresztą widać chyba że probowałem tą witrynę zrobić przyjazną dla usera jak i dla googlebota ;)

a. widzę że przy galerii wchodzi na dalsze... poprawię w wolnej chwili ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności