Skocz do zawartości

[STREFA GIER ONLINE]

ldsoft

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Prowadzę "serwis", jeśli można to tak nazwać, o programowaniu i różnych zainteresowaniach. A, że lubię programować stworzyłem strefę gier online. Na dzień dzisiejszy zamieszczona została jedna gierka ( myślę, że wciągająca), która zostanie rozbudowana już 1 września. Ok 3 wześnia zostanie ukończona gierka strategiczna, która z pewnoacią wciągnie nawet bardzo wymagających graczy. Ponieważ wielu ludzi skarży sie, że nia zamieściłem żadnego opisu tej gierki przed rejestracją, tylko tutora w grze. Ok 2 września wszystko zostanie naprawione.

Jeśli ktoś z was zobaczy gierkę, to mogę tylko powiedzieć ze to co zobaczycie nie jest nawet w 1% tak wciągające jak strategia, którą kończę.

NIe traktujcie tego jak gruszki na wierzbie...... jeśli bardzo zanudziłem to sorki.

Stronka www.ldsoft.fbi.cz

I jeszcze jedna prośba. Jeśli ktoś stwierdzi, że ta strona jest godna polecenia to byłbym dźwięczy za umieszczenie linka.

Stronę z linkiem można umieścić w księdze gości, a z pewnosćią umieszczę link do tej stronki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności