Skocz do zawartości

sklep internetowy do oceny

gilmour

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

proszę o oceną sklepu https://www.salonmeblowy.net , powstał kilka miesięcy, tak na dobre ruszył pod koniec zeszłego roku. Cały czas pracuje jeszcze nad opisami, część jest niedopracowanych, ale to powinno się zmienić w ciągu kilku dni. W ciągu 2-3 tyg dojdzie też możliwość zakupów na raty oraz płatności dotpay.

Co byście zmienili, poprawili, usunęli, dodali ?:)

Będę bardzo wdzięczny za każdą opinię.

IMO bardzo udana strona. Na pierwszej stronie panuje jednak straszny bałagan. Brakuje takiej "ścieżki", którą podążyłby wzrok odwiedzającego, gdyż wszystkie nagłówki na tych polach mają podobną wielkość, a układ geometryczny strony takowej ścieżki nie tworzy.

Napis "Copyright 2009 by SalonMeblowy.net Wszelkie prawa zastrzeżone" należałoby zmniejszyć, gdyż nie ma on żadnego znaczenia dla odwiedzającego, a niepotrzebnie zaśmieca obraz.

Ale tak czy inaczej, strona mi się podoba.

Zajrzyj na stronę xDEEP sprzęt nurkowy.

A może interesują Cię działki budowlane Kraków

Sklep dobrze wykonany ... jedyne co mnie gryzie to opinie Klientów, pochodzące z allegro.pl :rotfl:

Wiem, że allegro się rozrosło i warto skorzystać w celu zwiększenia sprzedaży i zainteresowania ...

... ale opinie, które nieraz idą z "automatu do wystawiania pozytywów" :D

Pozdrawiam :)

Opinie z allegro tez mnie to troche gryzły, wstawiliśmy to po to, zeby podnieść zaufanie do sklepu. komentarze sa zaciagane prosto z allegro, sa zrozniocowane jak narazie tresciowo, wiec wygląda to dosc dobrze.

Swoja droga mało ludzi w to wchodzi, jakies sugestie dlaczego?

Dzieki za dotychczasowe opinie i czekam na kolejne:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności