Skocz do zawartości

Dodałem strone do dużej ilości katalogów, a Page Rank nadal 0

Lukassz

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba, że to katalog gazety:) Tak wpisy mają PR3 więc na pewno przenoszą też PR. Poza tym z samych katalogów da się PR uzyskać. Ja swoje pierwsze PR3 zyskałem TYLKO i wyłącznie katalogami. Ale to inne czasy jeszcze były.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Chyba, że to katalog gazety:) Tak wpisy mają PR3 więc na pewno przenoszą też PR. Poza tym z samych katalogów da się PR uzyskać. Ja swoje pierwsze PR3 zyskałem TYLKO i wyłącznie katalogami. Ale to inne czasy jeszcze były.

dwadziescia lat mineło jak jeden dzien, a my wiecznie mlody:D

Jest co najmniej kilka takich katalogów gdzie wpisy łapią PR3/PR2 (oczywiście nigdy wszystkie, bo to by było niemożliwe), no ale jednak większość, nie łapie nawet 0 :P

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

SWL mam już od dawna jakieś miesiące, po wpisaniu strony w google jest dużo wyników

tylko jest pr 0

poza tym to przydałoby się zdobyć co nieco porządnych, mocniejszych linków.

jak mam zdobyć te mocniejsze linki?

[...]

jak mam zdobyć te mocniejsze linki?

Możesz na przykład wykupić punkty w Statlink GOLD > Tam masz gwarancję, że Twoje linki trafią wyłącznie na strony z PageRank większym lub równym 1.

ps jak inną stronę dodawałem do mniejszej ilość katalogów to w szybkim czasie dostałem pr 1

PR 1,2 to się dostaje praktycznie za "nic" kilka linków - a więc to zależy jak Ci się ułożyły te linki (jak je google potraktowało)

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Webbest.eu

linki (wpisy) ze słabych katalogów często wypadają z indeksu albo wpadają do suplementu i potem Ci nic nie dają albo prawie nic, dlatego mogą być różnice nawet jakbyś dodał do tych samych katalogów w jednakowej liczbie.

Webbest.eu

aha, to z jakiej listy katalogów korzystać, albo z jakiego programu

ja np. w programie sprytne katalogowanie to miałem pr stron i dodawałem moją stronę tylko do tych katalogów co miało pr 3 albo 2 - to tez za mało?

Kolego - to, że katalog ma PR3 nie oznacza, że podstrony też taki mają. Dlatego samym katalogowaniem trudno (ale da się) jest dojechać PageRank.

Jeśli tak bardzo zależy Ci na tym zielonym paseczku to polecam rozpocząć swoje poszukiwania od https://www.katalogiseo.info/str-pr-10-0.html (pogrupowane według PR).

A jak nie chce Ci się dodawać do katalogów to kup na Allegro chociażby dwa, trzy linki ze stron o wysokim PageRank'u i będziesz miał kłopot z głowy.

kiedys slyszalem ze PR jest aktualizowany co okolo 3 miesiace... u mnie to by sie sprawdzilo...w okolicash (poczatku) listopada - grudnia dodawalem strone do katalogow; w zasadzie wszystkie moje linki to ok ~15 katalogow, gdzie mnie przyjeli z listy VIP + moze kilka blogow, ale doslowanie kilka i one przeciez nie maja P/R.

Efekt, co prawda tylko dla kilku podstron ale zlapalo PR =2! Pewnie to spadnie po nastepnej aktualce, bo nie bede juz linkowal tej strony, zreszta jest na darmowym serwerze a ja zmienilem strategie, ale jak na stronie z nieunikalna do konca trescia to i tak cieszy :)

A jak nie chce Ci się dodawać do katalogów to kup na Allegro chociażby dwa, trzy linki ze stron o wysokim PageRank'u i będziesz miał kłopot z głowy.

No ale to też musiałby się znać trochę, żeby nie dać się zrobić w "bamus", bo tam jest masę naciąganych ofert. PR5 ilość linków wychodzących 70 :) albo fake'i

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności