Skocz do zawartości

Dodałem strone do dużej ilości katalogów, a Page Rank nadal 0

Lukassz

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jeszcze mam pytanie, przecież jest sporo narzędzi takich jak np. program Sprytne Katalogowanie no to strony które są w programach są bezużyteczne? czy po prosu trzeba więcej czekać niż te 2 miesiące?

• 3 tygodnie później...

Napisałem ci o metodzie nie podałem co to za jedna...

https://pl.wikipedia.org/wiki/Metoda_pozycjonowania_pac

Co do automatów to możesz stosować pod warunkiem że tylko wzmacniasz pozycję.

Szybka Naprawa błędów WordPress - od ręki i profesjonalnie. 

• 3 miesiące temu...

BL - Back Link czyli linki prowadzące do naszej strony

Żeby dostać dobry PR to musisz mieć linki dobrej jakości, a to że umieścisz link w katalogu z PR 10 nie znaczy, że ty dzięki temu dostaniesz PR, bo te PR10 to jest strony głównej katalogu, a nie podstrony :) Twoje wpisy zapewne mają PR aż 0 jak nie mniej, ze względu na to, że są to nowe podstrony.

Kolejna sprawa PR nie jest przyznawany z dnia na dzień, ja mam katalog ponad rok i on dopiero co ma PR 1 :( Zresztą PR jest tyle wart co nic, przydatny jest tylko podczas sprzedaży linków.

z PR jest różnie. Ja dodałem stronke do ok. 200 katalogów i teraz w czerwcu dostałem PR 2. Według mnie to kwestia czasu kiedy dostaniesz PR. Ważnym czynnikiem jest także dobra treść na stronie.

BL - back link - czyli linki prowadzące do twojej strony

ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50).

Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50)  || 0-z.pl - artykuły do przedruku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności