Skocz do zawartości

Dodałem strone do dużej ilości katalogów, a Page Rank nadal 0

Lukassz

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
przeglądałem aukcje na allegro, nie ma dużo

https://allegro.pl/pozycjonowanie-precle-5-...1286646584.html to się opłaca?

To lepiej zrób jakąś aukcje na Alegro z linkiem na swoją stronę, np sprzedawaj przyczłapy do bulbulatora:) alegro daje link PR7

Google Page Rank jest tylko i wylacznie punktacja wartosci strony uznawana przez google i na to wpywa wiele czynnikow. Zywotnosc domeny, wartosc tekstu na stronie do tego dopasowane tytul, meta tagi, slowa kluczowe dopasowane do tematyki strony i linki do niej prowadzace czy wychodzace, ilosc i jakosc.

Jezeli link do Twojej strony bedzie sie znajdowac na glownej stronie i na dluzszy czas to tak.

stek bzdur służący sprzedaży własnej "nieziemsko skutecznej" inicjatywy... mogłby się ten ktoś chociaż dokształcić :)

Sukces gwarantowany.

ostatnio usłyszałem to od lekarza jak się dowiedziałem, że zamiast sztuki urodza się bliźniaki - myslałem że gnoja utłuke :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zgred popieram Twoja teze i dlatego napisalem, ze jezeli link bedzie znajdowal sie na glownej stronie to tak poniewaz wiem, ze tak nie bedzie. Nie chcialem nikogo urazic ze sprzedajacych ale jest masa jeleni co sie na to lapia. Dlatego dobrze zeby wiecej ludzi korzystalo z tego forum. Wtedy sami sie naucza dodawac wpisy do katalogow i zrozumieja czy to cos daje i ile.

Zgred popieram Twoja teze i dlatego napisalem, ze jezeli link bedzie znajdowal sie na glownej stronie to tak poniewaz wiem, ze tak nie bedzie. Nie chcialem nikogo urazic ze sprzedajacych ale jest masa jeleni co sie na to lapia. Dlatego dobrze zeby wiecej ludzi korzystalo z tego forum. Wtedy sami sie naucza dodawac wpisy do katalogow i zrozumieja czy to cos daje i ile.

Te kilka precli z PR2-3 jest otwarte i mozna do nich łatwo coś dodać majac artykuł zajmuje to 3 minuty, najlepsze dają już linka po kilku dniach.

Jeśli lukassz promuje te katalogi które ma w stopce to lipa, jeden ma 1 link przychodzący, drugi 10.

pozostałe 200 katalogów nie dało linka, to samo z moją stroną na 200 linków przychodzących 3/4 ma PR1-6, a tylko 50 PR0 ( a dodałem tego b.dużo) nie miałem ani jednego linka z web mini czy easy a dodałem tego chłamu na tony

czytając co poniektórych dochodzę do wniosku że katalogować to trzeba umić.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności