Skocz do zawartości

Reklamy hostingowe a AdSense

Pyciak

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Kilka tygodni temu postanowiłem pobawić się na hostingu friko.pl. Z tej zabawy wyszła całkiem fajna stronka, którą odwiedza dziennie ok. 3000-4000 osób.

Pomyślałem, że może warto przekuć ruch w pieniądze. Jednak friko dokleja swoje reklamy na stronę i nie wiem, czy wprowadzenie do tego reklam z AdSense jest zgodne z regulaminem.

Jak myślicie?

Nie wiesz na pewno czy Friko nie wyświetla reklam AdSense. Widziałeś inne, ale może emitują reklamy z różnych źródeł? Najlepiej poszukaj informacji o tych sprawach w regulaminie Twojego hostingodawcy, a w ostateczności zapytaj ich o to droga mailową.

Dlaczego nie przeniesiesz się na komercyjny hosting? Przy 3000-4000 osób na dobę spokojnie go opłacisz z reklam. Ja na twoim miejscu uciekałbym z darmowego hostingu jak najszybciej.

Najpierw muszę sprawdzić czy liczba odwiedzających przełoży się na $$. Biznes is biznes.

I koniecznie pochwal się nam co to za nisza biggrin.gif

Jasne :P Jeszcze powiem Ci w jaki sposób najlepiej na tej niszy zarobić :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności