Skocz do zawartości

150-190 klikow dziennie, ile mozna zarobic?

pitreq_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

pozycjonowałem kiedyś stronę na frazę "gry" i inne łatwiejsze i to co działo się w tej branży to masakra.

Nakłanianie do klikania to norma. Osoby, które chcą zwiększyć konwersję klików powinien zacząć przeglądać strony tej branży.

Stąd najniższe stawki.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Według mnie warto agencję, zawsze coś wpadnie na miesiąc. Kasa zależy od kampanii reklamowych więc tu trudno powiedzieć o zarobkach bo jest różnie. Ja mam agencję na podobnej stronie o podobnej tematyce i uniq 4-5 tyś i poniżej 500pln nie spada agencja na miesiąc. Czy Cie to zadowala czy nie to zależy od Ciebie:) Minus to wielkie banery:) ( czasami denerwują ) hehe

hehe:) to powiedź żeby Ci to zagwarantował na piśmie to bierz śmiało:) Wiadomo, święta czy jakieś fajne kampanie to jest i więcej:) ale taka orientacyjna cena przy tego rodzaju serwisach to tyle co napisałem, nigdy nie miałem mniej. Możesz ewentualnie sobie dorzucić reklamę szkoła hakerów, napisz do nich i jakąś kasę dostaniesz za buttonik za miecha na stronie:)

Ja mam agencję na podobnej stronie o podobnej tematyce i uniq 4-5 tyś i poniżej 500pln nie spada agencja na miesiąc.

4-5 tyś wg Analitycs rozumiem? A jak z liczbą wyświetleń? Pytam bo mam również stronkę w spokrewnionej tematyce i zastanawiam się nad jej przyszłością :rolleyes:

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności