Skocz do zawartości

Linkme czy Gotlink

raker

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

zastanawiam się który z tych systemów jest lepszy? Linkme z tego co się doczytałem wyświetla linki stałe, w Gotlinku linki niby się zmieniają co 36 godzin. Wg ankiety PIO lepiej wypada Gotlink. Który z nich polecacie?

Pozdrawiam

Raker

<?php echo "sygnatura"; ?>

Jak rozumiesz ze linki wyswietlane na stale wyswietlaja sie do konca istnienia strony to cie zmartwie, nie wiem dokladnie ile sie wyswietlaja ale cos kolo msc? Jak sie myle niech mnie ktos poprawi:)

A co do wyboru to zalezy gotlink:wybicie pozycji,indeksacja linkme:umocnienie pozycji

Witam,

zastanawiam się który z tych systemów jest lepszy? Linkme z tego co się doczytałem wyświetla linki stałe, w Gotlinku linki niby się zmieniają co 36 godzin. Wg ankiety PIO lepiej wypada Gotlink. Który z nich polecacie?

Pozdrawiam

Raker

roznica jest duza na strone linkme, w gotlink nadaje sie jedynie do podlinkowania wpisow w katalogach

System Gotlink.pl jest jednym z lepszych systemów wymiany linków rotacyjnych (dla mnie najlepszy), a linkme hm... nie jest to zły system chociażby mogło wydawać się, że podział u nich (slim / elite) jest takiej samej jakości - moje osobiste zdanie. Ja do pozycjonowania używam przeważnie gotlink.pl oraz systematik.pl - efekt jest widoczny. Kiedyś używałem linkme ale hm, seomatik jest tańszy i daje podobny efekt.

Spróbuj sam... Jak strona pierwszorzędna to nie przesadź z linkowaniem, a jak zaplecze to wal ile wlezie :rotfl:

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności