Skocz do zawartości

chyba mam filtra;./

spamer

Rekomendowane odpowiedzi

po 01. Po kilku godzinach nie da się stwierdzić czy to filtr czy chwilowe niekorzystne przetasowanie w wynikach.

po 02. Z filtra się nie wychodzi ... jest jak katar ... leczony czy nie musi swoje potrwać ;)

po 03. Możesz zmienić / przekierować domenę i wtedy filtr może nie przejść na nową ze starej.

po 04. W filtrze trzeba o stronę dbać, żeby w chwili wyjścia miała swoją siłę przebicia :rotfl:

Pozdrawiam :)

P.S. Na filtr jedną z metod są tzw. drastyczne zmiany ... treści, budowy strony, adresu :D

czasami wyjściu z filtra pomagało napisanie o ponowne rozpatrzenie strony, przyznanie się do "błędu" itp :rotfl:, ale nie wiem czy strona nie musiała być w webmaster toolsach.

no pomaga tylko zanim rozpatrza to juz samo wyjdzie z filtra;) a ale tka jak kolega mowil trzeba czekac;) poszukac ew za co filtr i to usunac;)

no pomaga tylko zanim rozpatrza to juz samo wyjdzie z filtra;) a ale tka jak kolega mowil trzeba czekac;) poszukac ew za co filtr i to usunac;)

no przy założeniu, że filtr mógłby trwać 3 miesiące to jest duża szansa, że tą drogą zyskamy kilka dni :D co nie zmienia faktu, że pewności nie ma.

dzis niektore frazy poszly o 30 pozycji a nawet wiecej w dol, chyba zlapalem filtra?

jak sie teraz z tego wyciagnac?

Przedwczoraj miałem podobnie. Z dnia na dzień z trzeciego do czwartej dziesiątki. Jakieś wachnięcie bo dziś znowu na trzeciej pozycji :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności