Skocz do zawartości

Bynio sprasza do siebie

M_K_S

Rekomendowane odpowiedzi

dostalem maila:

Gratulujemy Twój wpis Spirulina (xxx.pl) został poprawnie dodany do Bynio wita w swoim katalogu i znajduje się na stronie: Spirulina. Zapraszamy do kolejnych wpisów!

klikam na link a tam:

https://bynio.pl/zdrowie,i,uroda/spirulina,s,944/ - w ogole jakas losowa strona.

dodatkowo, strone mozna dodac ponownie, a wiec byla usunieta. o co chodzi???

To samo miałem (w kilku innych MKS'a też), ale to ponoć ja nie umiem dodawać wpisów :wacko:

multikonto, recydywa

W żadnym innym takiej akcji mieć nie mogłeś.

Co do Bynia to faktycznie się pochorował z mojej winy. Już dostał potężną dawkę antybiotyku i powinno być ok. W innych katalogach podobnych objaw nie zaobserwowałem ale na wszelki wypadek wszystkie przeszły rutynową kontrolę lekarską i dostały szczepionki.

Niestety kilka wpisów przepadło i trzeba je dodać jeszcze raz.

Za utrudnienia przepraszam.

medale to zgarnia generał:) Ja co najwyżej powinienem wałkiem do ciasta przez łeb dostać za ten mój rozpęd. Tak to jest jak chce się wszystko szybko:)

A Generalowi faktycznie należą się ogromne uznania:). W życiu bym nie wyłapał. Bym instalował go ze 100 razy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności