Skocz do zawartości

wredni klienci

spamer

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie trafiają wam się, ostatnio trafił mi się taki jeden że szok, ogólnie mam umowę na x miesięcy i chciał się kolo wymyślać, to co wygadywał to po prostu skandal., jak sobie z takimi sytuacjami radzicie?

Ja tu tylko zwiedzam O_o

Szukasz stylowych i ekskluzywnych mebli? Zobacz meble na wymiar poznań!

tanie remonty trójmiasto na twoją kieszeń!

Opalanie Natryskowe, dobrze i tanio!

Jak gra nie warta świeczki odpuścić :D

Są klienci co płacą w ciemno za pół roku z góry, a są co narzekają, że im towar ze sklepu nie schodzi, bo mają cenę wyższą o 20-30% od konkurencji - więc zainteresowany woli kupić u konkurencji, no ale wina leci na pozycjonera, że co z tego że są wejścia jak sprzedaży nie ma - jak mówie zmienić ceny, stworzyć promocje, program partnerski - to sie wypinają, że to by jechali na zero albo do interesu dokładali... no niestety są tacy i tacy.

że im towar ze sklepu nie schodzi, bo mają cenę wyższą o 20-30% od konkurencji - więc zainteresowany woli kupić u konkurencji, no ale wina leci na pozycjonera, że co z tego że są wejścia jak sprzedaży nie ma

Dokładnie, trochę takich firm się trafia - które myślą, że pozycjonowanie załatwi im klientów. A pozycjonowanie, to tylko dostarczanie potencjalnych klientów na ich stronę - a niestety wiele sklepów nie potrafi tego wykorzystać i odbija się to na tym, że "pozycjonowanie nie jest skuteczną metodą promowania się" - że wolą już ulotki rozdawać :)

A ostatnio jeszcze trafił się klient, co na 5 fraz - 4 miał na pierwszym miejscu - a jedna od 4-7 się wahała. I stwierdził, że tak być nie może - odchodzi... po czym po ok. 2 tyg. jak pozycje zaczęły się obsuwać - a muszę przyznać, że mimo wszystko nie zostały wszystkie linki odpięte, przez ten czas może z 30% tylko zdjąłem a tu klient znów chce wrócić, bo przemyślał sprawę i jednak te wyniki nie były takie złe B)

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Tak jak Xann napisał, zawsze trafi się jakiś cudak. Jeśli wykonujesz swoją pracę sumiennie i profesjonalnie za odpowiednią stawkę to odrazu gościa odpraw, albo wróci z zamknieta jadaczką albo sam przekona się, że nie miał racji (ktoś inny też nie wykona mu cudów/wymysłów) i na przyszłość nie będzie męczył innych swoimi "mądrościami". Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności