Skocz do zawartości

Fikcyjny sklep internetowy - najlepszy pomysł na zaplecze

fahofiec

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Niczego nie wymaga, w przciwnym razie zgasili by 90% aukcji na allegro

Tak, tak wiem ze jesteś nie do przegadania w końcu niedługo okrągłe 10.000 postów :)

Powyższa opinia to nie coś co sobie wymyśliłem, ani coś co uważam że tak jest, lecz rezultatem praktyki. Widzę jednak, ze Ty zawsze musisz postawić na swoim w myśl zasady "bo tak, i koniec".

...

Xann.. jak się łatwo domyśleć z praktyki "prowadzenia sklepów internetowych" .. :)

Wszystko zależy od tego od kogo ściągniesz taki opis, tak? Zdarzają się tacy którym to nie przeszkadza, ci którzy wymagają umowy a jeszcze inni którzy nie chcą aby ktoś ich produkty sprzedawał w sklepie internetowym.

...

...Zdarzają się tacy którym to nie przeszkadza, ci którzy wymagają umowy a jeszcze inni którzy nie chcą aby ktoś ich produkty sprzedawał w sklepie internetowym.

Ok skoro wiesz to pokaż mi którzy wymagają umowy a któremu producentowi przeszkadza zębym jego produkty sprzedawał w swoim sklepie.

wg mnie zmyślasz pokaż ze się myle

Marketing internetowy dla firm

Ludzie jakie podpuchy ? To jakaś tajemnica ktory to producent wymaga umowy na branie fotek i opisów produktow ? Podziel się z kolegami zapewne wielu pomożesz ostrzegając ich

ale dobrze wiemy że zmyślasz

prosty z brzegu przykład ze strony Canon.pl https://www.canon.pl/For_Home/Product_Finde...OS_7D/index.asp

bierzemy fragment tekstu:

Aparat zaprojektowany tak, aby pomóc użytkownikom realizować ich pasję do fotografii.

wklejamy go do gogole i mamy https://www.google.pl/search?hl=pl&clie...mp;aq=f&oq=

To nie mity to fakty

...Zdarzają się tacy którym to nie przeszkadza, ci którzy wymagają umowy a jeszcze inni którzy nie chcą aby ktoś ich produkty sprzedawał w sklepie internetowym.

Ok skoro wiesz to pokaż mi którzy wymagają umowy a któremu producentowi przeszkadza zębym jego produkty sprzedawał w swoim sklepie.

wg mnie zmyślasz pokaż ze się myle

Proszę bardzo -

FIRMA AWETNA, CONKRET, DOSPEL, NIDA-GIPS - bez podpisanych umów nie możesz nawet opisu skopiować.

Proszę bardzo -

FIRMA AWETNA, CONKRET, DOSPEL, NIDA-GIPS - bez podpisanych umów nie możesz nawet opisu skopiować.

Mega bzdura

Ludzie dlaczego wy piszecie jak czegoś nie wiecie ?

Materiały reklamowe opisy techniczne nie są objęte żadnym prawem autorskim, problem jest wóczas gdy reklamując jedne produkt sprzedaje inny

opis z firmy awenta https://www.google.pl/search?hl=pl&clie...mp;aq=f&oq=

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności