Skocz do zawartości

Tez mam SEOKataloga

gostek_

Rekomendowane odpowiedzi

Dziwne, ze mniej kontrowersji budzi platny wpis za 5 zl w jakimkolwiek katalogu, a bardziej wymog unikalnego krotkego opisu z dodaniem sie za free :)

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pisze ogolnie, nie mam na mysli jakiegokolwiek katalogu :)

A = zaplata 5 zl za dodanie wpisu

B = wpis za darmo, tyle ze trzeba poglowkowac minute/dwie?

Dziwne, ze wiekszosc jest za A :)

Unikalność niestety jest krótko terminowa mam jeden z moich katalogów właśnie z takim zapisem owszem strony są dodawane z unikalnym opisem ale mija parę dni i już nawet ta sama osoba powiela i dodaje ten sam opis do innych katów. Ale na razie zostanę z tym zapisem mam chociaż co robić. :)

Katalog stron - PR4 30k BL

Lubisz czarny humor ?

Kobieca strona rozrywkowa

jestem za A bo wyslanie SMSa nie wymaga wklepywanie xxx znakow unikalnego tekstu a jedynie kilka znakow

chociaz ja odchodze od platnosci systematycznie - pozostana jedynie w formie wpisow premium docelowo wszedzie

podstawowy wpis bedzie free

ale jest kilkanascie katalogow za ktore prywatnie jestem sklonny zaplacic za wpis - a sluzbowo nawet wiecej niz kilkanascie

uwierzcie - bawiac sie jedna stronka mozna bawic sie w opisy

dodajac xxx juz nie - bo koszty przewyzszaja wartosc linkow i gra niewarta swieczki

edit ------

unikalne opisy zarowno od strony dodjacego wpisy, jak i wlasciciela kilku ktalogow to utopia :)

Dziwne, ze mniej kontrowersji budzi platny wpis za 5 zl w jakimkolwiek katalogu, a bardziej wymog unikalnego krotkego opisu z dodaniem sie za free :)

bo tak na prawde nikt nie dodaje platnych wpisow wiec nikt sie nad nimi nie rozwodzi. wszyscy chca za darmo, a najlepiej by nie trzeba bylo niczego robic.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

bo tak na prawde nikt nie dodaje platnych wpisow wiec nikt sie nad nimi nie rozwodzi. wszyscy chca za darmo, a najlepiej by nie trzeba bylo niczego robic.

jak to nie dodają? przecież do niektórych katalogów trzeba wysłać sms-a żeby zaliczyli wpis... ,a do takich to już lepiej dodać unikalny ładny opis bo to jednak inwestycja :)

to wejdz sobie do takich katow i zobacz jaki maja przyrost stron. w darmowych wiecej sie odrzuca niz w platnych dodaje. jest na prawde nie wiele osob ktore dodaje wpisy platne lub premium.

jak dalem kody na premium ale warunek ma byc unikalny to albo nikt po prostu nie dodal albo mial gdzies opis unikalny i dawal kopie.

walka o unikalne to jak walka google ze spamem. niby cos tam robi ale jak wiadomo ciagle przegrywa :)

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

to wejdz sobie do takich katow i zobacz jaki maja przyrost stron

ja osobiście widzę że katy gdzie są płatne wpisy i rozwijają się znakomicie ... patrz na www.katalog.bajery.pl albo www.katalog.wp.pl

walka o unikalne to jak walka google ze spamem. niby cos tam robi ale jak wiadomo ciagle przegrywa :)

ja tam widzę poprawę coraz bardziej... apelować o unikalność usuwać nie unikalne i promować synonimy ,a będzie coraz lepiej :D

Fler: pojechałes :) a sprawdziles liczbe wychodzacych chociaz na bajerach ? :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zgred: ,a u ciebie jaki jest ruch? i masz płatne katalogi... linksorek i zgred są płatne ,a ile mają stron? ... w sumie nie wiem nie liczyłem ale dużo :D

no i w bajerach jest rzeczywiście sporo wychodzących ale domena stara katalog zadbany i jak się dopali SWL-em to jest całkiem dobry link...

swoją drogą w dmoz-ie też jest sporo linków wychodzących np. ze stopki :)

Nie wiem co ty chcesz w bajerach dopalać SWL-em, ale chyba przede wszystkim wpisy konkurencji.

Jak mam dodawać do czegoś takiego jak bajery, bez strony ze szczegółami wpisów, gdzie na dodatek dowalonych jest pełno banerów z linkami do stron "3", to wolę dodać do trzech świeżych seokatów i mieć własną stronę wpisów, napisać sobie unikalny tekst, umieścić link w treści i odpowiednio podlinkować.

Oferuję usługi SEO w zakresie j. niemieckiego

Nie wiem co ty chcesz w bajerach dopalać SWL-em, ale chyba przede wszystkim wpisy konkurencji.

No akurat w kategorii gdzie dodałem moją stronę to nie było wpisów firm "konkurencyjnych" ,a były to firmy z całkiem innej branży, producenci okien i sprzedaż części do Toyoty to nie moja konkurencja... ,a te 100pkt żeby zindeksowało wpis nikogo nie zbawi ani też nie wzmocni znacząco konkurencji.

Jak mam dodawać do czegoś takiego jak bajery, bez strony ze szczegółami wpisów, gdzie na dodatek dowalonych jest pełno banerów z linkami do stron "3", to wolę dodać do trzech świeżych seokatów i mieć własną stronę wpisów, napisać sobie unikalny tekst, umieścić link w treści i odpowiednio podlinkować.

tak ale ten świerzak zapewniam cię że nie da ci takiej mocy jak katalog Bajery... on jest ponad 5 lat w sieci ,a domena coś koło 8 lat i działa bez przerwy oraz są zarówno domena jak i katalog ciągle katalogowane... wiem bo nawet u mnie na świstaszku zgłoszony został wpis ale go odrzuciłem bo nie chcę wymiany linków ;)

przez katalogi takie jak bajery, wp, onet, dmoz itd. to zwiększasz zaufanie googlebota do twojej strony...

Fler: do czasu aż znajdzie się "życzliwy" ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Przypominam, ze nie przyjmuje stron z jednym artykulem/jedna gra online/jednym obrazkiem w galerii. Ponowianie prob dodania po odrzuceniu, moze spowowodac bana. Rece opadaja jak widze co niektorzy dodaja :wow:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności