Skocz do zawartości

Czy ktoś mi pomoże?

viper134

Rekomendowane odpowiedzi

Mam ulotkę w JPG jest tam w punktach zapisane co mój klient oferuje... 5 punktów. Proszę mi krok po kroku wyjaśnić jak podzielić tę ulotkę i wydzielić każdej części osobny link, a następnie wkleić to do strony w HTML, a dokładniej tej strony

Mam photoshopa cs4, Sory za post pod postem ale na komórce nie zapisywały się zmiany. Jak tylko naprawią mi komputer poprawię. Liczę na wyrozumiałość Naszą lubianą powszechnie grupę moderatorów

Szybka Naprawa błędów WordPress - od ręki i profesjonalnie. 

Photoshop ma przecież możliwość eksportu do pliku html i podobnych, nazbyt optymalnie tego nie robi, ale wychodzi to co trzeba.

Ewentualnie np podlinkować mapy na obrazku, wyznaczyć je można prosto np czymś takim : https://www.kolchose.org/simon/ajaximagemapcreator/

Chociaż wg mnie najlepszy sposób, to pociąć, wrzucić w divy, opisać style i kropka, bez zbędnych kombinacji.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Ok, a może wiecie jak to idzie w cs4. To już trzecie takie zlecenie od tego samego klienta, a grafik bierze za to 25zł. Muszę to później wkleić do wczesniej przygotowanego szablonu

Nauka idzie mi ciężko, i właśnie jak ktoś by mi krok po kroku wytłumaczył to też w sumie by mi w nauce pomogło. Kursy video nie są dobre, albo ja mam do nich pecha i wybieram te gorsze.

Szybka Naprawa błędów WordPress - od ręki i profesjonalnie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności