Skocz do zawartości

Darmowe szablony CSS/XHTML

viper134

Rekomendowane odpowiedzi

Tworzę katalog ze stronami, które oferują darmowe szablony. Puki co zbieram bazę tych stron, a google wyświetla duzo spamu. Wiec proszę forumowiczów o podawanie linków do serwisów z darmowymi szablonami. Przyda się to każdemu nie tylko mi do mojego projektu, ale też początkującym webmasterom

Szybka Naprawa błędów WordPress - od ręki i profesjonalnie. 

Nie rozumiem autora tematu. Stron z darmowymi szablonami XHTML/CSS jest od groma. Swego czasu sam zacząłem pracować nad podobną : CSS Ship - Szablony (gdzie masz wszystkie szablony ręcznie kodowane przeze mnie), ale musiałem zrezygnować z pozycjonowania, bo jest taka konkurencja!

• 2 tygodnie później...
Wystarczy że zmienisz w pliku css parametr width i tyle :D

Chodzi o to , ze ja tego nie ogarniam - probowalam zrobic takie menu , za pomoca umieszczonego w necie poradnika ( boo ) , i mi nie wyszlo .

Dlatego chcialam gotowy szablon , a wiem ze dawniej jak przegladalam strony ze szablonami to byly i takie z rozciaganym menu :P

Znajdź szablon z takim menu jakie potrzebujesz - jest tyle tego w sieci, że nie wierzę że nic nie znalazłaś. Jeśli jednak nie ma nic takiego, to zleć i zapłać komuś za przeróbkę szablonu.

Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www

W sensie, że jak nie ma w Google to nie istnieje? Jeśli sprecyzujesz określenie ROZCIĄGANE MENU to jest szansa, że ktoś pomoże.

W sensie , ze jakbys czytal dokladniej to bys wiedzial .

Pisalam ze kiedys przegladalam strony z szablonami , i byly szablony z takim menu .

Czy ja powiedzialam ze nie istnieje ? A do Google, to moze ograniczasz sie Ty .

Rozciagane , wysuwane rozsuwane - pod takimi haslami wystepuje.

Przepraszam bardzo , ale ja twoich wiadomosci nie odebralam jako pomoc , bo nie wiem jak mialaby mi pomoc .

Pomocny post , to wg.mnie jest post 'Grim' , z linkiem - to do czegos prowadzi .

A Twoje posty , to dla mnie nic innego jak ' Ty nic nie wiesz , ja wiem najlepiej ' itp. - tak to odebralam .

Bo powiedz mi prosze , w ktorym momencie nakierowalaes mnie chociazby gdzie mam takiego czegos szukac ? No wlasnie.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności