Skocz do zawartości

dużu blog na wordpress, jak dodać funcje społecznościowe?

artur2345

Rekomendowane odpowiedzi

Przede wszystkim musisz poszukać odpowiednich pluginów do Wordpressa z tymi opcjami, które Cię interesują.

Ostatnio widziałem zintegrowane forum z Wordpressem na terran.pl - wygląda właśnie na gotowy plugin.

Każdy z takich pluginów powinien mieć instrukcję instalacyjną, gdzie jest wszystko opisane krok po kroku.

A jeśli nadal miałbyś problemy, to pozostaje tylko zwrócić się do osoby, która się na tym zna i pobierają za instalacje jakieś drobne opłaty.

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

no właśnie też nad tym myślałem, tylko nie mogę ruszać mojego szablonu wordpressowego, który jest ma idealne funkcje dodatkowe i ma doskonale spasowane linkowanie wewnętrzne. Chyba, że istnieje możliwość na nałożenie buddypressa na dowolny theme bez ruszania struktury szablonu?

Mam nadzieję, że jeszcze coś pomożecie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności