Skocz do zawartości

Różne wyniki na jedną frazę

michal1-1991

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam taki problem i nie wiem o co chodzi. Sprawdzając pozycje w Google przez program (działa bez zarzutu więc tu nie jest problem) jestem na drugiej stronie wyników, gdy jestem zalogowany w Google (gmail itp.) jestem na samej górze wyników strony pierwszej. Z początku myślałem o Google Dance, ale od tygodnia to już by się ta sprawa ustabilizowała. Tak czy inaczej, czy fakt zalogowania się na Google (mam tą witrynę w google dla webmasterów) może zmieniać wyniki?

Należy nadmienić, że czasem nawet jak jesteś wylogowany to i tak może pokazywać twoją stronę jako pierwszą. wtedy należy dodatkowo usunąć cache przeglądarki.

To taki nowy trend google, dość irytujący.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zakładając, że mamy windę i korzystamy z FF możemy dodatkowo odpalić IE i w tym sprawdzić :)

Tak na marginesie to dziwnie wymyślili z tymi wynikami dla zalogowanego usera IMHO bezsensu :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności