Skocz do zawartości

Jakie narzędzie do pozyskiwania linków?

krzys2

Rekomendowane odpowiedzi

2. Pewnie, że bym tak chciał. Jednak, będę też szczęśliwy jakbyś postawił to zaplecze na moich domenach i na moich serwerach.

mylisz pojęcia jak na 3-4 lata zajmowania się pozycjonowaniem bo to są różne uslugi , jest zasadnicza rożnica miedzy usługą pozycjonowania strony a usługa budowy zaplecza

Zaplecza nie buduje się po to tylko aby mieć. Ma służyć do pozycjonowania strony.

Tak mi sie jeszcze coś nasunęło na myśl... krzys2 napisałeś Pozycjonowanie, to jest utrwalanie pozycji na najwyższym miejscu... Utrwalanie jest procesem ciagłym, dlaczego więc przestajesz płacić i wymagasz dalszego utrwalania? :)

Tomek dobrze napisał, pozycjonowanie to jedno, budowa zaplecza to drugie, a ja jeszcze dodam: trzecie to utrzymanie zaplecza, a czwarte dbanie o to zaplecze :)

Przestaję płacić, i mam pozycję taką na której zakończyło się pozycjonowanie, a nie strona spada w przepaść w przypadku wycofania linków.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Zaplecza nie buduje się po to tylko aby mieć. Ma służyć do pozycjonowania strony.

nie jest dla mnie istonty sens i cel budowy zaplecza, każdy potrzebuje je do innych celów, chodzi o to ze są to dwie róznie usługi i o tym powinieneś wiedzieć

Marketing internetowy dla firm

Przestaję płacić, i mam pozycję taką na której zakończyło się pozycjonowanie, a nie strona spada w przepaść w przypadku wycofania linków.

Zaczynasz sobie żartować :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zaczynasz sobie żartować :)

No cóż, nie lubię żyć w smutku. Taką mam naturę. :)

Z taka naturą poprawiasz też humor innym, może w tym kierunku lepiej iść, niż zajmować sie pozycjonowaniem :)

We wszystkim musi być umiar. Dzięlę odpowiednio i humor i pozycjonowanie. I dobrze na tym wychodzę, czego i innym życzę.

pamietasz jak na lekcjach w-f biegaliscie np na 1000 metrow w kilka osob?

gdy przyspieszales i np po 200 metrach byles w pierwszej dziesiatce, mogles sobie pozwolic na to samo tempo do konca trasy, majac jednoczesnie zagwarantowane ze wspolzawodnicy cie nie wyprzedza?

gdy kogos wtedy wyprzedziels, ten ktos mobilizowal sily i jeszcze bardziej przyspieszal wyprzedzajac ciebie - a skoro cie wyprzedzi to juz nie bedziesz w pierwszej dziesiatce.

budowanie zaplecza to zbieranie sil i ich uwolnienie, ale inni tez je buduja i chca cie wyprzedzic. pozycjonowanie natomaist jest wyscigiem bez mety.

masz 2 opcje - zaplacic za to zeby byc caly czas na okreslonej pozycji, albo zaplacic za dopalacz (zaplecze) ktore da tobie okreslona predkosc, ale nie gwarantujac ze inni nie wezma tego dopalacza wiecej

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Tylko weź pod uwagę to, że ja mam ustabilizowaną swoją pozycję a inni będą musieli płacić za utrzymanie jej.

chcesz powiedziec ze nikt juz nie postawi wiekszego zaplecza od ciebie i cie nie przeskoczy?

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Tylko weź pod uwagę to, że ja mam ustabilizowaną swoją pozycję a inni będą musieli płacić za utrzymanie jej.

chcesz powiedziec ze nikt juz nie postawi wiekszego zaplecza od ciebie i cie nie przeskoczy?

A czy ty chcesz powiedzieć, ze nikt nie kupi więcej punktów w systemie wymiany niż ty?

A czy ty chcesz powiedzieć, ze nikt nie kupi więcej punktów w systemie wymiany niż ty?

nie odpowiadaj mi pytaniem na pytanie lecz udziel odpowiedzi

bo inaczej ja moge tobie odpowiedziec pytaniem np

czy chcesz powiedzec ze podpisujac umowe z pozycjonerem na platnosc 200zl za top10 bedziesz placil 200 zl bedac nawet na 35 miejscu?

krzys2, On chce powiedzieć, że jak nic sie nie będzie robić, to samo się nie zrobi :)

Ustabilizowana pozycja w wyszukiwarce nie powstaje sobie raz i potem sie utrzymuje, no chyba że nie masz konkurencji, której zalezy by być wyżej, wtedy faktycznie można sobie zająć się czymś innym. Jeżeli jednak masz konkurencję, której zalezy, to faktycznie, konkurencja płaci by Cie przegonić, a Ty płacisz by mieć tą ustabilizowaną pozycję... Jeżeli nie płacisz firmie, która to robi, to płacisz swoim czasem by dbac o zaplecze, by stawiac nowe, płacisz za hostingi, za domeny i za inne rzeczy. Można pisać, że własny czas nie kosztuje, ale są ludzie, którzy ten swój czas też potrafia wyceniać... Nie ma nic za darmo...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności