Skocz do zawartości

Jakie narzędzie do pozyskiwania linków?

krzys2

Rekomendowane odpowiedzi

Tak was czytam i dochodzę do wniosku, że chyba dzisiaj nie macie co robić.

krzys2- wyobrażenia na temat pozycjonowania są jak d*pa. Każdy je ma, ale po co od razu pokazywać?

Ludzie (np. Xann) próbują Ci odpowiedzieć na twoje pytanie, ale Ty ciągle próbujesz zboczyć z tematu i tak na prawdę już nie wiadomo o co ci chodzi.

Nie podobają Ci się SWL-e? A co nas to obchodzi?

Chcesz najlepsze narzędzie do pozyskiwania linków? Umysł i palce. Taka jest prawda.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie podobają Ci się SWL-e? A co nas to obchodzi?

Więc jeśli piszę, ze nie interesują mnie swle to po co mi wpychacie je. Napisz, w jaki sposób Xann próbuje odpowiedzieć mi na pytanie? Bo nie widzę. No chyba, że mówiąc, ze nie ma nic za darmo.

@'krzys2' - jeżeli od trzech lat zajmujesz się pozycjonowaniem i zadajesz takie pytania to sugeruje zmień zainteresowania

Ja z tego żyję ;)

i swoim klientom (np wspomnianej przezemnie wlascicielce zakladu fryzjerskiego) tez radzisz aby zainteresowali sie seo, pokupili wlasne domeny i postawili sobie zaplecze i o nie zadbali?

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

krzys2 a jak kupujesz stronę wupozycjonowaną, to gość od którego kupiłeś stronę, nadal ją pozycjonuje? W końcu kupiłeś wypozycjonowaną stronę, czemu niby miała by spadać w wynikach. Jak stawiasz zaplecze i osiągnie jakiś poziom, to je zostawiasz? Bo powinieneś zostawić i oczekiwać, że poziom będzie taki sam...

Sorry, ale nie rozumiem o co ci chodzi.

Serio? O to, że niezależnie czy robisz to sam, czy zlecasz to komuś, to trzeba to robić i robic to ciągle...

krzys2, żyjesz z pozycjonowania, Klient Ci płaci za to że zrobisz mu zaplecze, wypozucjonujesz mu stronę i ta strona, po tym jak się ją przestajesz zajmować (bo Twoja rola się skończyła), wisi sobie tak na wypozycjonowanej pozycji, a konkurencja która płaci za ciągłą pracę nie da rady przegonić tej Twojej pracy?

Metaforka słaba, chyba żeby usługę pozycjonowania nazwać "wynajmem linków" lub "wynajmem powierzchni reklamowej na stronach www".

Metaforka nie miała byc ani mocna, ani słaba, miała być ;)

edit:

i by nie było niedomówień, dla Klienta opcja z własnym zapleczem jest bez porównania lepszą opcją, niż pozycjonowanie wykonywanie na zasadzie: koniec umowy, linki z zaplecza firmy pozycjonującej znikają, ale to są dwie rózne usługi, choć efekt końcowy może być taki sam :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności