Skocz do zawartości

zliczanie linków przychodzących

matjab

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Moje pytanie dotyczy linków przychodzących do mojej strony, które są dość leniwie zliczane przez Google.

Google przez 3 miesiące zindeksowało zaledwie 10% moich wpisów do katalogów i precli (sprawdzałem i raczej nie mają no follow).

Pomyślałem, że może warto byłoby poświęcić jedną podstronę w serwisie na spis katalogów i precli, do których została dodana strona i umieścić w nich linki zwrotne, dzięki czemu wzrośnie moc moich wpisów i bot je znajdzie. Zastanawiam się tylko jak bot 'odbierze' podstronę z tak dużą liczbą linków wychodzących.

Czy może jednak lepiej zastosować metodę dopalania wpisów do katalogów i precli SWL-ami. Niestety nie mam tu zbyt dużego doświadczenia, więc chciałbym się dowiedzieć, jak to zrobić.. dopalać do skutku, aż zaindeksuje i zliczy link do mojej witryny.?

W zasadzie jestem początkujący w tym temacie, więc proszę o uwagi, wskazówki...

z góry dzięki i pozdrawiam

....

Czy może jednak lepiej zastosować metodę dopalania wpisów do katalogów i precli SWL-ami. Niestety nie mam tu zbyt dużego doświadczenia, więc chciałbym się dowiedzieć, jak to zrobić.. dopalać do skutku, aż zaindeksuje i zliczy link do mojej witryny.?

...

Bardzo dobry pomysł

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności