Skocz do zawartości

OmniMAX - Profesjonalny wewnętrzny SWL

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@mikeusz - dwa dni to zdecydowanie za mało na ocenienie hostingu czy na pewno jest OK (obecnie baza mieli już na 4 hostingach dziś pewnie pójdą kolejne dwa)

ale miały być robione testy systemu przed jego premierą i były wybierane jakieś hostingi. Następnie miała być podana lista tych, na których wszystko działa bez problemów. Dobrze by było to wiedzieć żeby uniknąć potem przerzucania tego z miejsca na miejsce.

@ap_seo - możesz ustawić różne style linków dla całej domeny i w wersji Pay też dla podstron

@qazy - lista się robi cały czas ale wyniki są jak dla mnie mało zadowalające - az.pl (wygrywa) - liczę że do końca tygodnia skończymy testy pierwszych hostingów

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

@mikeusz - będzie moduł który takie coś umożliwi - ale będzie to tylko w wersji Pay / PRO. Plany rozwojowe systemu są też opublikowane na forum

Opcja: można na podstronach wyświetlać mniej linków przez umieszczenie na stronach 3 kodów, a nie 5 (system zawsze wyśle 5 ale ile wyświetlasz to już od Ciebie zależy)

Dziś została opublikowana najnowsza wersja oprogramowania - zachęcam do aktualizacji

Więcej info na naszym forum - https://www.omnimax.pl/forum/index.php/topic,20.0.html

Witam po krótkiej przerwie ;)

Dziś udostępniamy wszystkim użytkownikom nową wersję oprogramowania OmniMAX 1.2.0 Final

Podstawowych zmian jest naprawdę sporo i szkoda się rozpisywać ale podstawowa zmiana to możliwość pobrania wersji FREE na okres 14 dni całkowicie nie zobowiązująco. Wystarczy wejść na adres: https://www.omnimax.pl/pobieranie zarejestrować się i po zalogowaniu pobrać swoją wersję oprogramowania. Oprogramowania nie posiada żadnych dodatkowych ograniczeń poza wspomnianym wcześniej okresem 14 dni. Jeśli ktoś zdecyduje się że chce korzystać dalej z oprogramowania zarówno w wersji FREE czy Pay / PRO musi otrzymać pełną licencję zgodnie z zasadami które są dostępne pod tym adresem: https://www.omnimax.pl/zamow-omnimax

Gorąco zachęcam do pobrania własnej kopi oprogramowania i przetestowania - więcej szczegółów na naszym wew. forum

PS:

Obecnie mamy nadzieję że udało nam się już całkowicie usunąć wszystkie dodatkowe bugi jakie występowały w wersji 1.1.x

PSII:

Ilość zmian jest ogromna

PSIII:

Użytkownicy którzy już mają wykupione wersje FREE / Pay / PRO proszeni są o pobranie nowej wersji 1.2.0 oraz rejestrację w nowym panelu usera

no niestety ale program jest :

1) zbyt skomplikowany w instalacji

2) nie ma funkcji na ktorych najbardziej by mi zalezalo

byc moze kiedys bym do niego wrocil.

ale ogolnie to powinna byc mozliwosc kasowania konta z poziomu konta...

A możesz rozwinąć myśl ?

Konta same się kasują po 14 dniach - dlatego nie ma opcji kasowania

Niema opcji masowego dodawania stron linkowanych?

Dla linkujących tez by sie przydała.

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

Użytkownicy którzy już mają wykupione wersje FREE / Pay / PRO proszeni są o pobranie nowej wersji 1.2.0 oraz rejestrację w nowym panelu usera
Zarejestrowałem się w nowym panelu jednakże mam informacje że licencja wygaśnie za 11 dni :P Myślałem że automatycznie po adresie email zostanie przydzielona moja licencja na wersje free a tu zonk :soczek:

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

@LuckySpamer - w wersji Pay / PRO myślę że da się to załatwić szybko

@Mich@ł - prosiłem o kontakt na maila kto jest kim w nowym systemie :) (stary panel już nie funkcjonuje - niestety ręcznie muszę przepisać stare wpisy tak dla pewności że się nic nie skopie po drodze)

@Mion - spokojnie dziś będzie wersja DEMO on-line tylko muszę ustawić żeby nie dało się zmian zapisywać ;)
Po dwóch tygodniach dema niestety nadal nie widać...
@Mich@ł - nie lubisz "no name" :) - Dobrze mówisz muszę uzupełnić te dane w licencji przynajmniej by pasowało
Mogę zapytać gdzie widoczne są te dane, chcę się zarejestrować,

wymagasz pełnych danych, chciałbym wiedzieć komu je podaję.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Demo jest - nikt się nie upominał to zapomniałem - przepraszam

Dane dodano + politykę prywatności bo tego też brak był ;)

@Mar - z całym szacunkiem niczego nie wymagam ;) Nie chcesz korzystać z oprogramowania nie korzystasz i nie podajesz danych. Swoją drogą naprawdę można się załamać co ludzie wpisują jako swoje dane - wczoraj sam "Pan" prezydent pobrał oprogramowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności