Skocz do zawartości

OmniMAX - Profesjonalny wewnętrzny SWL

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu dzisiejszym został opublikowany patch dla v1.3.1 FREE (tylko wersja FREE!)

Zastosowanie:

Jeśli cron się zawiesi (czas zakończenia crona się nie zmienia) należy pobrać aktualizację z panelu centralnego i nadpisać plik (tylko 1 plik)

Przypominam tylko wersja FREE

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Takie smaczki jak https://www.omnimax.pl/demo/ zawsze mnie przerażały Error 404 - Not Found :)

Minęło 2 m-ce i smaczek nadal. Takie coś chyba lepiej usunąc ze strony niż denerwować.

A moje pytanie dotyczy bolączki takich systemów.

Czy główny moduł jest u Was czy instalujemy na własnych maszynach?

Nie lubię jak ktoś poza mną wie o zapleczu.

pozdrówka

@stefanik smaczek nie smaczek ale jak byś czytał temat to byś wiedział że jeszcze trwają przenosiny serwerów

OmniMAX jest instalowany na twojej maszynie i jest to jasno powiedziane w każdym możliwym miejscu opisu systemu. Tak więc nikt nie ma wejścia do systemu - szczegóły masz w licencji opisane co i jak

Nowości w systemie (tym razem nie update :) )

- Nowe forum wsparcia technicznego (użytkownicy wersji Pay, PRO, PLUS są proszeni o założenie kont i zgłoszenie się na PW celem przyznania praw do zamkniętego działu)

- Wprowadzenie bug tracker (w opcji forum) - każdy bug będzie rozwiązany i nic już nie umknie w natłoku informacji

- Wszystkie wersje DEMO są już aktywne

- Wsparcie dla systemu SyropLive II do wyświetlania linków na stronach

Nowy adres forum: https://www.omniword.pl/forum/

UWAGA: W związku z wprowadzeniem pełnego już wsparcia technicznego na forum projektu OMNI zostaje całkowicie wycofane wsparcie techniczne z niniejszego forum, ma to na celu zapewnienie odpowiedniego wsparcia technicznego dla oprogramowania OmniMAX oraz innych produktów z pod znaku OMNI

Dostałem info że jest to niezgodne z ich regulaminem więc się nie wychylałem - zostałem poproszony o napisanie to napisałem ;) Staramy się pomagać każdemu użytkownikowi jak tylko możemy i mamy czas.

Dostałem info że jest to niezgodne z ich regulaminem...

Nie zgodne z regulaminem jest instalowanie systemów wymiany linków [link], ale OmniMAX jest narzędziem do zarządzania własnymi linkami, na własnym zapleczu, więc instalacja jest dozwolona (o ile ilość wyświetlanych linków nie przekracza dopuszczalnych wartości) ;)

Dostałem info że jest to niezgodne z ich regulaminem więc się nie wychylałem - zostałem poproszony o napisanie to napisałem smile.gif Staramy się pomagać każdemu użytkownikowi jak tylko możemy i mamy czas.
Chwala Ci za to ,,, A jak prace nad wtyczka do WP? ludzie wpisujcie sie to bedzie szybciej ;P no i chcialem podziekowac za super saport ze strony kojotka ;)

globalne pozycjonowanie,
wartościowe treści i content marketing,
wsparcie dla Wordpress

@Nikosis - zapomniałem o tym pytaniu na śmierć :P - już zmienione thx

@staff - priorytet prac ustalany jest na bieżąco zgodnie z zapotrzebowaniem zgłaszanym - więc zapraszam do rozmowy

• 4 tygodnie później...

Dodano dziś aktualizację dla oprogramowania OmniMAX uwzględniającą zmiany w Google. Aktualizacja jest dostępna na naszym forum : https://www.omniword.pl/forum/topic/32-aktu...dla-wszystkich/

Zmianie uległy tylko 2 pliki tak więc nie powinno być najmniejszych problemów z aktualizacją

• 3 miesiące temu...

może za bardzo wybiegam, ale przydałoby się narzędzie

kompatybilne z OmniMaxem dystrybuujące publikacje/precle na zaplecze,

do którego OmniMax przydzielałby linki

chodzi o soft do całościowego zarządzania swoim zapleczem,

bowiem funkcja zarządzania linkami oferowana przez OmniMaxa to część zaplecza,

drugą jest content, który trzeba stworzyć i w praktyczny sposób nim zarządzać

(jak w Syropie)

działałeś swego czasu z pluginem do WP na którym wielu z nas stawia zaplecze

czy nie podobna rola była mu pisana :D

Możliwe że się pojawi ale pojawi takie narzędzie w Omni v2

Wielka prośba do osób które używają dowolnej wersji OmniMAX. Obecnie zakończyliśmy prace testowe na Omni v2 jednak nie mamy w 100% przetestowanego środowiska migracji z v1 do v2 i tu prośba o udostępnienie bazy danych działającej wersji OmniMAX v1 - oczywiście zapewniam pełną poufność danych

Osoby które mogą pomóc proszę o kontakt na PW lub GG 5066670 - jest szansa że w poniedziałek odbędzie się premiera nowego panelu Omni v2 jeśli przetestujemy migrację

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności