Skocz do zawartości

[PHP] Katalog stron ze sprawdzaczem linków zwrotnych

patys

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, szukałem w internecie darmowego katalogu stron z jak to nazwać "sprawdzaczem linków zwrotnych", ponieważ dodają ludzie stronę do mojego katalogu nie dodając linku zwrotnego na moja stronę, myśląć, że przejdzie. Jeśli znalibyście taki skrypt to bardzo bym prosił o podanie go :D

Z góry dziekuje i pozdrawiam

@nie dodając linku zwrotnego na

A co ty myślisz, że do pierwszego lepszego katalogu ktoś ci za wpis będzie linkował :D Link, opłatę za wpis możesz wymagać jak katalog je mocy np gwiazdor itd a nie na starcie...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Stara darmowa wersja phpLD 2.2 ma taką możliwość

https://www.phplinkdirectory.com/articlescr...D_version_2.php

lub

https://phpweby.com/features/dir

a jak dobrze poszukasz to jestem pewien że znajdziesz więcej. Z tym, że nie są to jakieś "wypasione" skrypty tylko raczej dolna półka.

...

I potem stoją takie dziadostwa w "pajęczynach". SEOkatalog to nic więcej niż standardowy katalog stron wiec nie widzę dlaczego w tym wypadku miało by być inaczej.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 2 tygodnie później...
...Potem za pomocą strops() etc sprawdzasz czy wybrany przez ciebie ciag znajduje się w zmiennej.

Takie proste sprawdzanie z reguły się nie sprawdza, gdyż link może zawierać atrybut nofollow, a nawet gdy wymagasz wstawienia swojego kodu linka może on znajdować się w komentarzu,

że już nie wspomne o kilku innych technikach które oszukają takie sprawdzanie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności