Skocz do zawartości

Wpływ adwords?

gamcoder

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam stronę www.konieckucia.pl - jest w google kilka miesięcy, ale na hasła jak: szybka nauka i jak się uczyć jest albo bardzo daleko, ale wcale. Zastanawiam się czy przyczyną może być to że reklamuję się na te hasła w adwords. Bo hasła wydają się bardzo proste i już w drugiej 10 wyników są strony nie związane z tą tematyką. Co może być problemem niskiej pozycji?

Pozdrawiam i dziękuję

Gamcoder

Nie stwierdzono wpływu AdWords na wyniki organiczne Google.

Może i nie. Ja kilka miesięcy temu miałem dziwną sytuację: skończył się sezon na oferowany produkt i zostały wyłączone reklamy Adwords, pozycje w ciągu 24h spadły bardzo mocno, mimo tego że przy pozycjonowaniu nie było nic majstrowane. Być może zbieg okoliczności, ale wiele dało mi to do myślenia. Musiałem włożyć kupę pieniędzy i pracy, aby wrócić na te pozycje do kolejnego sezonu.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności