Skocz do zawartości

Google Blokuje Słowa Kluczowe!

Piotrek25

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

posiadam nową stronę internetową, nie rozpocząłem jeszcze pozycjonowania, tylko poinformowałem google, że taka strona istnieje. I od samego początku strona główna była na 2 pozycji w google. Jednakże sprawdzam pozycję na promowane słowa kluczowe przez jeden program i pokazuje mi, że na wyznaczone słowa kluczowe google wprowadziło blokadę, pisze: "Blokada Google" Dodam tylko, że są to słowa kluczowe dość popularne i na każde z tych słów google w wynikach pokazuje 20 000 0000 do 40 000 000 wpisów.

Jaki jest problem tego wszystkiego? Oraz co należy uczynić, aby blokada została zdjęcia

Co to za program? Możliwe, że chodzi o blokadę dostępu do Google za zbyt częste wykonywanie zapytań.

Jeżeli witryna jest nowa jej pozycje mogą się zmieniać.

Co to za program? Możliwe, że chodzi o blokadę dostępu do Google za zbyt częste wykonywanie zapytań.

Jeżeli witryna jest nowa jej pozycje mogą się zmieniać.

Witam,

zwykły, najprostszy, po prostu takie narzędzie. Zrobiłem to tylko raz przed chwilą. I nawet jak wpiszę tę słowo kluczową oraz adres strony, to i tak się nie ukazuje w google.

... posiadam nową stronę internetową, nie rozpocząłem jeszcze pozycjonowania, tylko poinformowałem google, że taka strona istnieje ...
I to jest pewnie powód Twoich zmartwień ... stronka jest słaba, gdy weszła do indeksu dostała chwilowo dobrą pozycję, a później jej została przydzielona odległa ale właściwa pozycja, po analizie mocy / popularności / itd. :wow:

Sprawdź jeszcze czy strona w ogóle jest "site:adresstrony.pl" oraz wpisz sam adres i zobacz czy jest w TOP :)

... jak wpiszę tę słowo kluczową oraz adres strony, to i tak się nie ukazuje w google.
To może ale nie musi świadczyć o filtrze ... może świadczyć również o braku siły przebicia ;)

Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności