Skocz do zawartości

Czy ktoś pomoże?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Doładowałem nowe konto kuponem za 320 + przelew na 60,- . Reklamy śmigały pięknie przez ok tydzień-dwa, po czym przestały się wyświetlać. Próbowałem już wszystkiego, dublowałem stawki, wyłączałem i włączałem kampanie i reklamy. Ciągle nic. Wskaźniki jakości mam w granicach 5-10/10.

Czy ktoś wie o co chodzi?

Ewentualnie podam hasło do konta na priv.

Pomożecie? :)

Mam takie standardową listę:

Przyczyną może być np.:

1. Wyczerpał się budżet dzienny

2. Wyczerpał się budżet globalny

3. Zbyt niskie stawki za pojedyncze kliknięcie

4. Zbyt niski Wynik Jakości

5. Nieaktywna reklama

Możesz:

1. Sprawdzić stany słów kluczowych w zakładce "Słowa kluczowe"

2. Sprawdzić stan reklam w zakładce "Reklamy"

3. Sprawdzić jaki komunikat pojawia się w chmurce przy słowach kluczowych

jeżeli nie da rady, mogę spróbować pomóc przez gg: 4890631

Kampanie Google AdWords tylko 150 zł za miesiąc. Certyfikowany Partner Google.

Gratuluje:) Skoro kupiłeś kupon na Allegro to szybka droga do zbanowania konta. Owszem przepłaciłeś i to sporo, bo takie kupony są przesyłane od Google za darmo. Bardzo ciekawa jestem odpowiedzi od Google jaką otrzymasz. Bądź tak miły i zacytuj choć fragment na forum:) A odnośnie kupowania kuponów i regulaminu korzystania z nich, radzę poczytać kilka wątków na forum...

kupon dostaje każdy każdy nie ma ich ewidencji na daną branże i stronę www. To niby jak CI z supportu mają wiedzieć ze kupił na allegro... chyba ze im napisałeś.

kupon dostaje każdy każdy nie ma ich ewidencji na daną branże i stronę www. To niby jak CI z supportu mają wiedzieć ze kupił na allegro... chyba ze im napisałeś.

Też tak myślę, że to bezpieczne. Nie napisałem :)

Bardzo ciekawa jestem odpowiedzi od Google jaką otrzymasz. Bądź tak miły i zacytuj choć fragment na forum:)

Cały czas czekam.... Jak na razie tylko automat odpisał :

"Ustaliliśmy, że Państwa konto jest obecnie w trakcie sprawdzania, co może być powodem wystąpienia tego problemu. Okresowo sprawdzamy konta pod kątem bezpieczeństwa oraz w celu zweryfikowania informacji rozliczeniowych. "

Ale pewnie wszyscy to dostają.

Czy ktoś ma jakiś pomysł jak rozwiązać ten problem? Może ktoś już tak miał?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności