Skocz do zawartości

Sprzedam linki pr=4

abixx

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam linki w trzech serwisach z pr=4

1. randki.amor.com.pl - [edit] 25,600 zaindeksowanych stron, mało linkow wychodzących

cena za miesiac - 20 pln

cena za 3 miesiace - 50 pln

2. www.region.com.pl - [edit] 143 zaindeksowane strony, srednia ilosc linkow wychodzacych

cena za miesiac - 15 pln

cena za 3 miesiace - 35 pln

3. www.e-tapety.pl - [edit] 76 zaindeksowanych stron, dosc duza ilosc linkow wychodzacych

cena za miesiac - 10 pln

cena za 3 miesiace - 25 pln

4. Wszystkie 3 serwisy lacznie

cena za miesiac - 40 pln

cena za 3 miesiace - 100 pln

Jesli interesuje Cie link na tych stronach istnieje mozliwosc wymiany, pod warunkiem ze masz serwis o podobnym pr, ilosci zaindeksowanych stron oraz linkow wychodzacych

EDIT

Niechcaco wyslalem dwa razy przepraszam.

Internetowy System Reklamowy to połączenie katalogu stron, katalogu firm, katalogu sklepów oraz ogłoszeń drobnych i artykułów.

• 2 tygodnie później...

1. randki.amor.com.pl - 9010 zaindeksowanych stron, mało linkow wychodzących

cena za miesiac - 20 pln

2. www.region.com.pl - 65 zaindeksowanych stron, srednia ilosc linkow wychodzacych

cena za miesiac - 15 pln

3. www.e-tapety.pl - 72 zaindeksowane strony, dosc duza ilosc linkow wychodzacych

cena za miesiac - 10 pln

cena za miesiac - 40 pln

Jesli interesuje Cie link na tych stronach istnieje mozliwosc wymiany, pod warunkiem ze masz serwis o podobnym pr, ilosci zaindeksowanych stron oraz linkow wychodzacych

EDIT

79575[/snapback]

Mam Pytanie czy w tym momencie link do mojej strony będzie się pojawiał na każdej podstornie? Czy są to ceny netto?

Liszek

Interesuje Cię nurkowanie

Potrzebujesz tłumaczenie cv na angielski?

Największa ilość ofert pracy w jednym miejscu: praca za granicą

Mam Pytanie czy w tym momencie link do mojej strony będzie się pojawiał na każdej podstornie? Czy są to ceny netto?

Tak, w kazdym przypadku linki beda na kazdej stronie wymienionych serwisow. Moge wystawic fakture wtedy podane ceny sa cenami netto, nalezy doliczyc 22% VAT.

Jesli bez faktury to podane ceny sa ostateczne.

Internetowy System Reklamowy to połączenie katalogu stron, katalogu firm, katalogu sklepów oraz ogłoszeń drobnych i artykułów.

Mam prośbę Abix

Nie pisz bez faktury bo to Pachnie "szarą strefą"

Nie popieramy Szarej strefy i nie walczymy z urzedami skarbowymi!:)

K.B

Zamykam

Dostałem wyznacznik od uzytkownika jak to zostanie rozliczone z urzędem skarbowym

Więc odmykam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

1. randki.amor.com.pl - [edit] 25,600 zaindeksowanych stron, mało linkow wychodzących

cena za miesiac - 20 pln

2. www.region.com.pl - [edit] 143 zaindeksowane strony, srednia ilosc linkow wychodzacych

cena za miesiac - 15 pln

3. www.e-tapety.pl - [edit] 76 zaindeksowanych stron, dosc duza ilosc linkow wychodzacych

cena za miesiac - 10 pln

cena za miesiac - 40 pln

EDIT

79575[/snapback]

Zgadzamy sie na wariant 4. 3 miesiące za 100zł netto na wszytkich serwisach. Jeśli pozycja się podniesie myśle że nawiążemy trwałą współpracę. Proszę o kontakt telefoniczny na numer 0-691-520-595 lub GG: 2485891. Prześle Panu dane do faktury oraz pozostałe indormacje i linki.

Liszek

Interesuje Cię nurkowanie

Potrzebujesz tłumaczenie cv na angielski?

Największa ilość ofert pracy w jednym miejscu: praca za granicą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności