Skocz do zawartości

linki z katalogu

zioom128

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jak zacznę dodawać moją stronę do katalogów to później muszę na moje stronie dodać kod html tego katalogu a to psuje wygląd strony. Moje pytanie jest takie jak mogę ukryć czy zmienić wygląd tego kody z tych katalogów chodzi o skrypt mybb. Najlepiej chodzi o ukrycie tego kodu ale w taki sposób żeby boty zaideksowały ten kod.

Nie musisz dodawać linku do tego katalogu na swojej stronie. Są katalogi, które tego nie wymagają lub takie za które możesz zapłacić aby nie musieć dodawać linku zwrotnego.

Z tego co mi wiadomo takie linki nie tyle psują wygląd ale i osłabiają naszą stronę.

najlepiej to dodać już w konieczności link zwrotny to jakiegoś katalogu tematycznego i wartościowego innych raczej nie warto.

Zaplecze to kilka(naście) stron, które linkują do strony docelowej. Dzięki temu masz własne linki i nie musisz od nikogo ich kupować.

Oczywiście z zaplecza możesz linkować do wielu stron, a wszystko zależy od Ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności