Skocz do zawartości

Brak indeksowania

felix12

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki temu poleceniu bot zliczy linki prowadzące do adresu z i bez www ;) Więc mając np.

40 linków prowadzących do adres.pl i 60 linków prowadzących do www.adres.pl = bot zliczy 100

a nie osobno 40 bez i 60 z www ;)

Dla Ciebie różnica będzie jak spojrzysz w pole adresu przeglądarki ... wpiszesz www.adres.pl

a strona się wyświetli pod adres.pl (bez www) ;)

Pozdrawiam B)

ale estetyczniej wygląda z www :P a w takim wypadku plik powinien wyglądać tak:

RewriteEngine On

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^kosze.net [NC]

RewriteRule (.*) https://www.kosze.net/$1 [R=301,L]

z pustą ostatnią linią tak? B) dodałem [NC] bo dzięki temu nie ma znaczenia wielkość liter :)

Producent wyrobów wiklinowych stworzonych przez artystów rękodzieła.

Profesjonalny sklep z wikliną

• 4 miesiące temu...

Mam nadzieje że moje pytanie zostanie nagrodzone jakąś odpowiedzią...

Mam domenę i serwer - na domenie stoi stronka, na subdomenie stoi sklep. Stronka jest na joomli, sklep jest przeróbka oscommerce.

Jedno i drugie działa od 1,5 miesiąca, od miesiąca dodaje jedno i drugie do katalogów... są zaindeksowane i w ogóle, jednak pozycja stronki ani drgnie na żadną frazę a sklep nie jest nawet zaindeksowany.

Dodatkowo zauważyłem że w katalogach robiących snapshoty nie pojawiają się one ani dla stronki ani dla sklepu (nawet po odczekaniu kilku dni) a kiedy chce sprawdzic sklep validatorem html pokazuje mi się:

Sorry! This document can not be checked.

1. Error

I got the following unexpected response when trying to retrieve <https://www.xxx.pl/>:

500 Internal Server Error

If you made recent changes to your domain name (DNS) configuration, you may also want to check that your domain records are correct, or ask your hosting company to do so.

You can choose to validate the received error document for example if the URL intentionally points to one (there is also a "Validate error pages" option in the options view for this purpose).

Co więcej, kiedy chce ściągnąć stronkę przez googlebota w wembaster tools, pokazuje mi się że stronka ma status niedostępny, choć dostępna jest.

O co chodzi??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności