Skocz do zawartości

Problem z pr w ostatnio dodane wpisy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!. Otóż mam taki problem, że w moim katalogu źle wyświetla się pagerank stron w "ostatnio dodane wpisy" na stronie głównej i w "ostatnio dodane wpisy" w kategoriach. Natomiast w podkategoriach pagerank stron jest poprawny i jest ok.

W czym może być błąd?

Podaje linka do mojego katalogu https://www.sam-sprawdz.pl. Zajrzyjcie i sami oceńcie.

Chodzi mi o pr wpisów. Jeżeli wejdziesz w jakąkolwiek kategorię to zobaczysz że wszystkie strony w "ostatnio dodane wpisy" w kategorii mają pr -9 a jeśli wejdziesz w podkategorię to pr tych stron jest poprawny, czyli pokazuje taki jak jest faktycznie.

i na stronie głównej w "ostatnio dodane wpisy" też pr stron jest ok. Jedynie błędnie wyświetla się pr w "ostatnio dodane wpisy w kategorii". Możesz pomóc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności