Skocz do zawartości

Otwarty.mini subdomena - tematyczny

karaluch

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałbym zaprosić do katalogu

https://katalog.360photography.pl/

Jest to pierwszy katalog , jak widać ledwo postawiony nie opierzony

Proszę o jakieś sugestie dotyczące modyfikacji skryptu ( co powinno być a co nie )

Katalog tematyczny

- fotografia

-intenet

-reklama i marketing

Kategorie zostaną doprecyzowane szablon katalogu również zostanie trochę wygładzony.

Katalog stron www - internet i fotogrfia

• 2 tygodnie później...

Nie tylko Tobie,

do tego katalogu nie da się dostać. Nie będzie on niestety żadnym wyjątkowym, obawiam się, że roboty też mogą mieć z nim problemy.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Nie tylko Tobie,

do tego katalogu nie da się dostać. Nie będzie on niestety żadnym wyjątkowym, obawiam się, że roboty też mogą mieć z nim problemy.

co dokłądnie sprawdzić aby wyeliminować ewentualny błąd podczas dodawania wpisów.

u mnie jest ok .

dodałem testowo teraz wpisy i wszystko ok .

Chodzi o to, że strona się w ogóle nie odpala.

Sprawdź czym jest spowodowany błąd 500 na serwerze i postaraj się to wyeliminować.

Nie jestem specem od spraw technicznych ze stronami, ale na pewno wygooglasz rozwiązanie.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Chodzi o to, że strona się w ogóle nie odpala.

Sprawdź czym jest spowodowany błąd 500 na serwerze i postaraj się to wyeliminować.

Nie jestem specem od spraw technicznych ze stronami, ale na pewno wygooglasz rozwiązanie.

teraz cos googlam ale i tak nie będe widział kiedy bład ustąpił ponieważ jak juz pisałem mi kat śmiga :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności