Skocz do zawartości

Ranking stron

TomaszW

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazłem taki ranking na podstawie PR: Google-Pagerank.pl

Czy warto dodać na swoją stronę taki skrypt wyświetlający wartość pr mojej strony ??

Czy są jakieś minusy tego ?

Przy okazji mam jeszcze pytanie.

1. Będę zaczynał dodawać nową stronę do katalogów. Czy lepiej zacząć dodawać do katalogów z niskim PR czy lepiej do tych z wysokim ? Czy to nie ma różnicy ?

2. Przypuśćmy, że chcę dodać stronę do 1000 katalogów, które mam na liście i zajmnie mi to rok. Po tym czasie już nei będę miał gdzie dodawać strony > Co w tym wypadku ?

Proszę o odpowiedź.

Skrypt wyświetlający wartość PR jest raczej dla picy, niż z powodu jakichś konkretnych korzyści, które może dać ... z jednej strony może przekonać tych mniej obeznanych, z drugiej strony Ci którzy się znają będą mieli wrażenie z goła odmienne ;)

01. Lepiej jest dodawać do tych z wyższym PR ... PR jako tako może dać informacje o jakości katalogu, chociaż nie jest wyznacznikiem, bo na krótko można sobie PR nabić ;)

02. Katalogów nie zabraknie ... bo co chwile jakieś giną, jakieś powstają - jak w przyrodzie ;) ... a oprócz katalogów masz jeszcze presell page, wymianę z innymi stronami, tworzenie stron jako zaplecze, masa możliwości ;)

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności