Skocz do zawartości

Duża liczba pozycjonowanych słów

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Pozycjonuję swoją stronę na 16 słów kluczowych. ok 7 z nich jest ok ale reszta daleko.

Czy te odległe słowa mam pozycjonować na podstronach ? Doszedłem do wniosku że to za duża ilość aby je wszystkie pozycjonować na stronie gł.

Co się robi w takich wypadkach jeśli chcemy pozycjonować większą ilość słów kluczowych

Będę wdzięczny za info

pozdrawiam

za duża ilość aby je wszystkie pozycjonować na stronie gł.

Nie ma czegoś takiego jak za duża ilość słów pozycjonowanych... Jeżeli wszystkie one występują na stronie głównej to bez większego problemu możesz je tam pozycjonować. No i wpływa to też na zróżnicowanie anchorów prowadzących do danej witryny, co także jest korzystne.

Spółki | Prawo | Sąd

Dorób kilka dodatkowych podstron, zawierających te istotne słowa kluczowe i podlinkuj, aby je zaindeksować.

Wielokrotnie zdarzały się u mnie sytuacje, że na słowa które były zawarte na podstronach, Google wyświetlał w zapytaniach stronę główną. Im więcej artów z ważnymi słowami, tym większe prawdopodobieństwo, że taka sytuacja będzie miała miejsce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności