Skocz do zawartości

Katalog Firm

ar4

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

dziś postawiłem swój pierwszy katalog firm na silniku SEOKatalogi. Wszystkie wpisy moderowane, sprawdzane po numerze REGON czy są faktyczne. Zapraszam do dodawania. Dla pierwszej 5 wpis złoty za free. Poniżej znajdują się kody do tego wpisu:

MS3ZTD2D

BXWUKUBY

V46F54XK

63PG6AYG

TMMDAPJE

Wszystkich zapraszam na: https://firm-katalog.pl/

Zawartość pola REGON jest pusta lub zbyt krótka

Podany ilość słów kluczowych jest zbyt duża.

Strona nie została dodana.

Coś jest nie tak. Sorry, ale wymiękłem. Wpisuję regon ręcznie, kopiuję i kicha.

Czy 13 słów kluczowych to dużo?

Edytowane przez RedWeb

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

Mam problem.

Brak lub zła pisownia adresu email.

Strona nie została dodana.

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Ar4 dziękuję bardzo za pomoc, wszystko działa ok. Rzeczywiście w 2 polach trzeba wpisać adres e-mail (najwyższy czas żebym poszedł do okulisty ;) ). A swoją drogą, po co 2 razy to samo pole z adresem e-mail?

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Mam to samo co lakerol. Nie mogę się zarejestrować. Nie otrzymałem maila aktywacyjnego.

Wczoraj przy próbie wpisu miałem to samo, co Grim - "n" zamiast "enter".

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

Mam problem z zarejestrowaniem się jako użytkownik, nie dostaję maila aktywacyjnego, tym samym nie mogę modyfikować wpisu.

Pozdrawiam

Problem został naprawiony i wszystkie konta do tego czasu zostały aktywowane przeze mnie. Bardzo przepraszam za błąd a jednocześnie dziękuję za pomoc.

Teraz patrze na swój wpis i widzę, że wpis zamiast <br /> (przerwy jednego wiersza - potocznie zwanego "Enterem" ;) ) "n" wstawia :) Raczej do podregulowania :)

Pozdrawiam :)

Problem jest jedne. Nie wpisuje się html ponieważ w formularzu jest stosowane bbcode a więc html może być źle interpretowany przez formularz.

Mam to samo co lakerol. Nie mogę się zarejestrować. Nie otrzymałem maila aktywacyjnego.

Wczoraj przy próbie wpisu miałem to samo, co Grim - "n" zamiast "enter".

Jaki to jest wpis? Podaj adres do firmy a poprawię błąd i obniżę o linijkę.

Nie wpisuje się html ponieważ w formularzu jest stosowane bbcode a więc html może być źle interpretowany przez formularz.
Nie zrozumieliśmy się :) ... ja to <br /> dałem dla poglądowego wytłumaczenia strawy, bo tekst był wklejany z Word'a gdzie się nawala "Enter" jak się chce przeskoczyć do następnego wiesza ... więc reasumując, nie pisałem żadnym html'elem ... po prostu przy przejściu do kolejnego wiersza pojawia się "n" :)

Pozdrawiam ;)

P.S. Widzę, że już poprawione ... dzięki :)

Edytowane przez Grim

Udało mi się "upolować" wpis złoty za co dziękuję, ale zrobiłem niestety literówkę w tytule.

Jeśli mogę, proszę o poprawę w tytule z "e" na "en", mój wpis pod numerem 2.

Dziękuję i podrawiam.

Marcin

Błąd w wpisie już poprawiony. Warto podlinkować wpis aby miał większa moc i zindeksował się bez błędu... ;)

Nie wpisuje się html ponieważ w formularzu jest stosowane bbcode a więc html może być źle interpretowany przez formularz.
Nie zrozumieliśmy się :( ... ja to <br /> dałem dla poglądowego wytłumaczenia strawy, bo tekst był wklejany z Word'a gdzie się nawala "Enter" jak się chce przeskoczyć do następnego wiesza ... więc reasumując, nie pisałem żadnym html'elem ... po prostu przy przejściu do kolejnego wiersza pojawia się "n" :(

Pozdrawiam B)

P.S. Widzę, że już poprawione ... dzięki :)

Tak poprawiłem to Panu. Problemem widocznie jest nieunikatowa treść lub zaleca się pisanie od razu na stronie tego co chce Pan zaoferować.

Jeszcze jakieś błędy?