Skocz do zawartości

Tajemnica pewnego serwisu

Rekomendowane odpowiedzi

Jaka jest metoda na prześcigniecie tego serwisu?

Głowy nie dam ale może ... pozycjonowanie ?

nie ma co, rozbawiłeś mnie.

A co do pytania, praca, ciężka praca, bardzo ciężka praca i po jakimś czasie pewnie będą rezultaty - patrz pozycjonowanie w Google.

#MarTech Solutions Architect z wieloletnim doświadczeniem na placu boju w eCommerce jak i innych branżach, również tych zlokalizowanych na lokalnych rynkach. Obecnie w 100% zaangażowany w Laboratorium Marketing Automation Digi2.pl

Jaka jest metoda na prześcigniecie tego serwisu?

Głowy nie dam ale może ... pozycjonowanie ?

nie ma co, rozbawiłeś mnie.

A co do pytania, praca, ciężka praca, bardzo ciężka praca i po jakimś czasie pewnie będą rezultaty - patrz pozycjonowanie w Google.

Moze nie taka ciężka,bardzo dużo linków do roksa dochodzi z serwisu https://www.ciekawostka.pl

nie tylko on, w tej branzy wiele stron ma alexe ponizej 50k. poza tym ma wyrobiona marke i mnostwo wejsc bezposrednich. poza tym na jakie frazy jest pierwszy?

Alexa ponizej 50K nie jest nie do "zrobienia" i to we wlasnym zakresie

wlasnie prowadze na ten temat maly experyment

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry647359

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

Trochę zboczę z tematu, ale zastanowiła mnie pewna strona, www.felgi.webpark.pl, która jest niczym, PR 0, 12 Link Popularity a pod frazą która najbardziej się liczy w branży: prostowanie felg warszawa, jest na pierwszym miejscu dla przeciętnego kowalskiego, przez to że jest w Google Map, trochę to wkurza, bo strona zrobiona na odwal się i w ogóle nie rozreklamowana nigdzie, a ja się trudzę po nocach i mam dalsza pozycję (dla przeciętnego kowalskiego, który od razu zwraca uwagę na pierwszy wynik)

Trochę lipa, ale co zrobić...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności