Skocz do zawartości

Wybory 2005

nrm

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Tak mnie zastanawia. Wszyscy są przeciw kaczorowi. To kto na niego głosował? Bo ktoś jak widać głosował.

95532[/snapback]

odpowiedź padła przed chwilą na tvp... 72% wyborców Leppera i podobna ilośc Kalinowskiego głosowała na Kaczora.. czyli masz odpowiedź.. Polska socjalna.. ludzie bez pracy albo niechcący pracować .. i babcie..

Lubię kiedy kobieta...

a tak ogólnie, to nie chce mi się q**** pracować.. ma ktoś sprawdzony system motywacyjny?

| serwery, hosting

| ogłoszenia bezpłatne

| katalog stron

tomek.l od zawsze społeczność netowa odstawała od reszty społeczeństwa... zobacz jakby głosowali tylko internauci to by w sejmie leppera nie było a by był Korwin, PD, jak i może SDPL...

trza zabrać możliwość głosowania ludzią którzy nie udzielają się online... kraj by był zupełnie inny!

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

FireFox, swego czasu napisałem:

FireFox,

Kompletnie nie masz pojęcia o czym piszesz, prawda?

Lepperowcy na Kaczyńskiego, Korwinowcy na Tuska?

Frekwencja 60% i populiści nie mają szans?

Populiści to kto?

Bełkot jak w każdej wypowiedzi Twojego Kandydata.

Niniejszym przepraszam Cię najmocniej - to Ty miałeś rację a ja bełkotałem.

Lepperowcy rzeczywiście głosowali na Kaczyńskiego a większość Korwinowców na Tuska, nic już k... nie rozumiem z polityki, nigdy już nie zabiorę głosu w temacie. Sorry!

ps. ale satysfakcje z wygranej Kaczyńskiego mam :)

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

wydaje mi się, że trzeba w przyszłych wyborach dać możliwość głosowania online, wtedy bedzie to inaczej wygladało. Podejrzewam, ze sporo ze społeczności internetowej nie chciało się xxxx ruszyć od monitora i wyglada to tak jak wyglada.

No ale chyba nie bedzie az tak zle... :) w koncu programy były podobne, szkoda tylko, ze opcja podatku liniowego, ulg dla przedsiębiorców itp itd popadła w niepamieć....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności