Skocz do zawartości

Wybory 2005

nrm

Rekomendowane odpowiedzi

chodzi mi o to ze najlepsze co moze byc teraz to kolalicja popis
generalnie nie bedzie dobrze jak bedzie pis - so

Ja jednak wolę, żeby koalicja była PIS-SO, bo to doprowadzi do zmniejszenia poparcia dla tej kretyńskiej partii, a żeby tak się nie stało z PO to naprawdę potrzebny jest teraz cud....

Dobrze to sobie kacza :) zaplanowała.. :)

Michał o Kaziku jakoś nie pomyślałem

To dobrze, jak widać bracia nie zawsze muszą być zgodni :)

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jesli Pis połaczy się z So I LPr nawet nie formalnie

To pierwsze 2 lata ma względne poparcie LPR-U i SO.

Po 2 latach Obie te Partie LPR I SO przejdą do opozycji I kontrataku ustawiając dobre pole position przed następnymi wyborami.

To wtedy Smierć Pis-u polityczna jest pewna.

Pis stwierdzi wtedy że dostał nóz w plecy a SO I LPR że Pis zdradził swoich wyborców.

Dużo zalezy od postępowania Po w tym czasie .

Niemniej Szykuje się wtedy 5 Rzeczpospolita z krwawym scenariuszem

Lepper And Giertych

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Jest jednak mały haczyk jeśli chodzi o PiS:

Obiecując wszystko wszystkim myśleli że ich odpowiedzialność się rozmyje gdyż będą mogli powiedzieć że to PO nie pozwoliła na to czy tamto.

Teraz jeśli wezmą całą odpowiedzialność na siebie to będą musieli realizować swój księżycowy gospodarczo plan.

A więc dla PiSu jest jedna alternatywa:

Muszą znaleźć jakiegoś jelenia który rozmyje ich odpowiedzialność za obietnice po NAJMNIEJSZYM koszcie. :)

Jednym słowem : CZY NA SALI JEST JAKIŚ FRAJER ?

Jesli Pis połaczy się z So I LPr nawet nie formalnie

To pierwsze 2 lata ma względne poparcie LPR-U i SO.

Po 2 latach Obie te Partie LPR I SO przejdą do opozycji I kontrataku ustawiając dobre pole position przed następnymi wyborami.

To wtedy Smierć Pis-u polityczna jest pewna.

Pis stwierdzi wtedy że dostał nóz w plecy a SO I LPR że Pis zdradził swoich wyborców.

Dużo zalezy od postępowania Po w tym czasie .

Niemniej Szykuje się wtedy 5 Rzeczpospolita z krwawym scenariuszem

Lepper And Giertych

96962[/snapback]

Jeśli tak sie stanie a jest to prawdopodobne i to prawdopodobne od kilku lat, istnieje realne ryzyko, iz bojówki LPRu i SO zaczną między sobą walczyć. BO obie partie będą starały się odebrać zwolenników sobie wzajemnie, a że płaszczyzną walki będą kwestie religijno-ideologiczne... To budzi agresję, nie będzie problemu ze znalezieniem chętnych do bitki.

raczej, z enie powstanie rząd bo kwach wiele nie ma do gadania jak ów powstanie. dzisiaj straszył. cóż, jestem przeciw koalicji, ale kolejne wybory wyrządziły by wiele złego. podejrzewam, że plaftofrma przepadła by z kretesem, a mocno zyskal pis i reszta populistow. frekwencja moze nawet mniejsza niz 30% :wow:

w skrajnych przypadkach możesz jak ja wstac o 4 rano, a pójść spac o 6 rano.. ale następnego dnia :wow: (standardowo w naszym kraju: błąd systemu informatycznego ;))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności