Skocz do zawartości

Wybory 2005

nrm

Rekomendowane odpowiedzi

niestety przyłączam się do ZERO3, ale moze będzie jakaś niespodzianka... niestety trzeba zagłosowac za gospodarką a juz miałem nadzieję ze bedę mogł głosowąc na ultra liberałów to moze by do 2% doszli :spam:

trzeba robić swoje to fakt ale nie należy dawać ludziom bez wyobraźni gospodarczej tyle możliwośći...

dawno nie gram w żadne gry. ale dla radnych to simcity2000 albo coś w podobie na najtrudniejszym poziomie wygrywanie powinno być wymogiem zeby mogli sie zapisać na liste wyborczą... Do sejmu i sentatu tez coś w tym rodzaju... moze czegos by sie nauczyli

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
CISZA WYBORCZA!

ccccichutko :D

teraz wszystkie szczesliwe rodziny rodem z reklamy biedronki beda siedzialy caly dzien przy stolach i w ciszy robily rachunek sumienia oraz glebokie przemyslenia by jutro - w tym jakze waznym dniu - wybrac idealnego kandydtata ktory zbawi nasz narod :(

boshe, jak ja kocham byc anarchista ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

A ja dostałem mejla w stylu "glosuj na mnie" od jakiegoś fircyka z Samoobory. Mejl otrzymałem : 2005-09-24 08:46, a przecież mamy cisze wyborczą (przedwyborczą). Zastanawia mnie również kto udostępnił im mój e-mail. Zapytam :D

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

Ja przejrzałem już stronkę partii :) i wiem, na kogo jutro oddam swój bezcenny głos - raz nie poszedłem do wyborów i Kropiwnicki został prezydentem Łodzi, więcej tego błędu nie powtórzę! :blink:

Dała matka rozum? To kombinuj.

Zacytuje bardzo dobry kawałek z artykułu w polityce:

"Warto tez patrzeć realnie na własne odczucia. Przekonanie, że "nie ma na kogo głosować", może wynikać z faktu, że to nie nasi faworyci zwyciężają w sondażach. Przekonani o słuszności własnych poglądów, jesteśmy głęboko sfrustrowani, że większość społeczeństwa ich nie podziela. Dziwimy się, jak to się dzieje, że skoro w naszym otoczeniu wszyscy podzielają przekonania np. Partii Demokratycznej, ugrupowanie to słania się w okolicy 2-3%".

Ja idę na wybory (he he bo muszę :) ) i mimo wszystko głosuje na PD. Nie wejdą? Trudno. Ale swojemu dziecku powiem: widzisz, tatus nie głosował na POPIS, tatuś nie zatopił własnego kraju i nie dał pozwolenia aby de***e rządzili polską.

I za 4 lata wam powiem: widzicie, to wasz POPIS dał taki popis, że kraj jest na skraju nędzy.

(poPIS z ogromnym naciskiem na PIS... :blink: )

Dużo osób głosuje na PO między innymi po to, żeby PiS nie wygrał.

I w moim przekonaniu jest to działanie dla dobra naszego kraju.

Jeżeli ktoś się spodziewa eldorado po rządach PO (lub jakiejś innej partii) to jest głupcem.

Ale Kaczyńskich, Jurka, Dorna i Kurskiego zatrzymać po prostu trzeba.

I właśnie to będę mówił moim dzieciom i wnukom.

Czy ktoś wie mnie więcej w jakiś godzinach stoją ankieterzy z "exit pool"? Chciałbym na nich trafić (oczywiście zakladając że w ogóle mają w planie stać przed moim lokalem wyborczym)

(...)

Wczoraj zginął Daniel Podrzyckim lider i kandydat na prezydenta PPP. Dziś przed otwarciem lokali wyborczych w katowicahc, gdzie miał spore szanse na wygraną uchwalono ustawę, że nie można na niego głosować. Bzdura. Przecież gdy jego nie ma wchodzi następny z listy PPP do sejmu. Eh te żmije, w trybie pilnym zmieniają prawo żeby tylko wejść do sejmu.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

Byłem :spam:

Głosowałem ;)

Na ankieterów się nie natknąłem :D

W Gdynii ani jednej chmurki na niebie. Nic tylko brać rodzinke na przechadzke i kierować spacer w stronę Lokalu Wyborczego :)

mf w Warszawie jest taka sama sytuacja.

(...)

A propos ankiety. A może by o 19:59:59 założyć forumową ankietę z głosowaniem na partie. Zobaczylibyśmy jakie są preferencje uzytkownikow forum, czy to forum jest reprezentatywne. A jeżeli by wyszło, że jest, to... No właśnie co? :)

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności