Skocz do zawartości

Domena.pl - spadek

j3zy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Domena sesjeelixi.pl ma juz dwa lata.

Dotychczas byla na drugim miejscu na fraze ' seje elixir '.

Po zmianie TITLE zanotowalem spadek poza top 100

Powrocilem do starego TITLE i zglosilem ponowne rozpatrzenie strony.

Content strony jest zblizony ( nie identyczny ) do strony TOP 1.

Strona do tej pory nie przechodzila walidacji ( z powodow roznych min. mojego zaniedbania ).

Teraz juz sie waliduje lecz nadal jest poza top 100.

Zglaszalem juz dwukrotnie rozpatrzenie strony. Strona po tym wracala na swoje miejsce w TOP 3 lecz po kilku dniach znow wylatywala.

Teraz jest poza TOP 100 od jakis dwoch miesiecy i tam sie utrzymuje. Nie wiem czy jest sens zglaszac ja do ponownego rozpatrzenia i czy GOOGLE MASTERS na mnie sie nie wkurw...

Czy dodanie strony do katalogu webwweb moglo miec ujemny wplyw na pozycje?

Czy dodanie linkow zwrotnych do katalogow moglo miec wplyw na pozycje ( wylot z TOP100)?

Czy brak walidacji i najwazniejsze podobny content do strony na 1ej pozycji ma wplyw na pozycje strony?

Dziekuje za opinie

Pozdrawiam

Radosław

Dowiedz się kiedy dojdzie przelew: Sesje elixir

Dodanie do katalogu webwweb mogło mieć pozytywny wpływ na pozycje.

Nie linkuj powrotnie to osłabia stronę.

Jeśli treść jest niemal, że kopią to lub kopią to strona pierwsza ma większe względy.

Nie zgłaszaj do rozpatrzenia strony tylko zacznij zdobywać linki z innych stron. Na początek polecam

katalogi stron oraz precle.

Sprzedam TANIO SEOMATIKA - 35 zł 100k

kontakt PW lub tutaj

Dodanie do katalogu webwweb mogło mieć pozytywny wpływ na pozycje.

Nie linkuj powrotnie to osłabia stronę.

Jeśli treść jest niemal, że kopią to lub kopią to strona pierwsza ma większe względy.

Nie zgłaszaj do rozpatrzenia strony tylko zacznij zdobywać linki z innych stron. Na początek polecam

katalogi stron oraz precle.

Czy przez względy mam rozumieć brak szans w konkurowaniu tu np. konkretnie z MONEY.pl??

Dowiedz się kiedy dojdzie przelew: Sesje elixir

Domena sesjeelixi.pl ma juz dwa lata.

Domena nie działa!

Dotychczas byla na drugim miejscu na fraze ' seje elixir '.

Po zmianie TITLE zanotowalem spadek poza top 100

Powrocilem do starego TITLE i zglosilem ponowne rozpatrzenie strony.

To nie ma znaczenia

Content strony jest zblizony ( nie identyczny ) do strony TOP 1.

To ma bardzo duże znaczenie, też miałem kiedyś stronę klienta, która była bardzo zbliżoną kopią innej strony, cały czas utrzymywała się na bardzo wysokiej pozycji, ale pewnego dnia spadła. Na pewno za duplikat bo nic innego w danym czasie się nie działo, do top-a nigdy nie wróciła, popularne słowo i według mnie ingerował w to człowiek.

Strona do tej pory nie przechodzila walidacji ( z powodow roznych min. mojego zaniedbania ).

Teraz juz sie waliduje lecz nadal jest poza top 100.

Akurat tutaj to nie ma znaczenia, ale ma wpływ na pozycjonowanie.

Zglaszalem juz dwukrotnie rozpatrzenie strony. Strona po tym wracala na swoje miejsce w TOP 3 lecz po kilku dniach znow wylatywala.

To znaczy, że ma szanse do top-a wrócić, zrób pełną przebudowę treści na unikalne i zgłoś ponownie.

Teraz jest poza TOP 100 od jakis dwoch miesiecy i tam sie utrzymuje. Nie wiem czy jest sens zglaszac ja do ponownego rozpatrzenia i czy GOOGLE MASTERS na mnie sie nie wkurw...

Dopiero po mocnym przerobieniu strony.

Czy dodanie strony do katalogu webwweb moglo miec ujemny wplyw na pozycje?

Czy dodanie linkow zwrotnych do katalogow moglo miec wplyw na pozycje ( wylot z TOP100)?

Linkuj dalej to nie zaszkodzi tylko pomoże.

Czy brak walidacji i najwazniejsze podobny content do strony na 1ej pozycji ma wplyw na pozycje strony?

Brak walidacji to nie problem w tym przypadku, duplikat na pewno jest problemem.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności