Skocz do zawartości

Jak dbacie o wpisy w katalogach i preclach.

Milten

Rekomendowane odpowiedzi

A odnośnie pkt 1 i 2?

1. Ciężko to określić. Każdy robi inaczej, ogólnie to zależy co chcesz osiągnąć, żeby art nabrał mocy trzeba trochę mocnych/średnich linków, ale wg. mnie warto linkować tylko te arty w wartościowych miejscach.

2. Powinno. Wtedy działa tak zwany "anchor PR"

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

tyle na ile cie stac

jak stac cie na stale podlinkwoanie 500 wpisow to ok jak tylko na 100 to lepiej w 1 miesiucu pierwsze 100 w drugim drugie 100 itd

a odnosnie zjawiska anchorpr to jestem w trakcie testu

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

No może, ale to jak twoja strona jest mega słaba, potem je przegoni wszystkie (te wpisy) jak już będzie podlinkowana, a nie wiem kto to pisał, że "nie należy linkować wpisu anchorem, bo nas przegoni w wynikach" pewnie specjalista jakiś :)

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności